borys77 17.12.08, 23:54 jak w temacie w Tesco w katowickiej Silesi od dzisiaj przeceny dziecięcych ubranek o 50-70% pewnie w innych Tesco jest podobnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: Bytom 18.12.08, 12:35 Po sąsiedzku w bytomskim Tesco mało 70%. Sporo już za to 50% i troszkę 30%. To co rzuciło mi się w oczy to zestawy majteczek (ok. 8zł)i śliczne flanelowe piżamki (z 35zł na 17 przecenione w dwóch wersjach kolorystycznych w zal. od rozmiaru). Jest też troszkę fajnych ciuszków głównie na 1-3 lata. Są kapitalne polary chłopięce w pasy w wersji zielonej i niebieskiej - za chyba 17zł! Na dziale niemowlęcym coś tam też można upolować, ale ceny jeszcze nie tak zachęcające... pzdr Ania Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Bytom 18.12.08, 15:44 byłam wczoraj, nic nie wiedziałąm o przecenach, na dziale dziecięcym i na metkach tez nie było zadnych informacji i przecenach, kupiłam ubranka, bo mi się podobały, dopiero w kasie zaskoczenie, bo okazało się, ze są duzo tańsze, takze warto pójsc Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: Bytom 18.12.08, 22:35 czy piszecie o ciuszkach cherokee? a na górczewskiej w wawe ktos był? interesuje mnie cos dla 3latki. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Wrocław 18.12.08, 22:59 Ja byłam w Magnoli, nie wiadomo co jest przecenione a co nie, kupowałam 3 rzeczy, tylko jedna miała inną cenę (niższą) przy kasie. Powiem szczerze, że niewiele rzeczy mi się nie podobało. Na 3 latkę była fajna bluzka różowa z dzianiny z kokardką, taka "świąteczna" cena 23 zł. Nie wiem jak przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Wrocław 18.12.08, 23:00 MOżna sobie chyba na czystnikach cen sprawdzać ile co kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re: Wrocław 19.12.08, 14:07 czytniki cen podają ceny ze zniżkami, więc wszystko można sprawdzić (chociaż zajmuje to dużo czasu...). W Trójmieście np. wszystkie skarpetki są za 50% (3-paki po 8pln, grube skarpetki z abs-em za 5,5pln/sztukę). Poza tym dużo ładnych ubranek przecenionych o 30% - spodenki welurowe, bluzy welurowe, fajne spodenki ze sciągaczem w pasie, dużo bluzeczek w cenie poniżej 10pln, trochę kurtek, ale mi się akurat niezbyt podobały. Kupiłam za to kamizelkę grubą (ocieplana, pod spodem polar) za dwadzieścia parę złotych. Były też kangurki - polarowa w kwiaty za 14,5 i takie jakby misiowe z włoskami za bodajże 23pln. Patrzyłam głównie na asortyment dla dziewczynek na 3-5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: TESCO już są przeceny 19.12.08, 15:48 Właśnie wróciłam z Tesco w Magnolii i wszystko zostało już ometkowane. Niestety fajne bluzeczki dla chłopców w cenie 8 zł zostały już tylko w rozmiarze max 2-3 lata, przeszukałam wszystkie wieszaki bo chciałam na 4-5 i 5-6. Rzeczy z kolekcji świątecznej zostały obniżone o -30%, kolekcja jesienno-zimowa -50%, nie zauważyłam przecen -70%. Prawdę mówiąc jakoś nic szczególnego nie znalazłam z wyjątkiem czarnego, eleganciego sweterka dziecięcego za 116. Były ładne spódniczki z fioletowego jeansu i weluru, ale zostały już małe rozmiary . Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: TESCO już są przeceny 19.12.08, 21:48 O, a w GDyni zostaly wlasnie same duze rozmiary chlopiecych bluzeczek za 8 zl. Wzielam nawet na 5-6 dla mojego dwulatka, bo nie moglam sie powstrzymac . Dla dziewczynek w przedziale 5-8 bylo mnostwo rzeczy. Kupilam corce dwie spodniczki za ok.15 zl kazda, kilka bluzeczek za ok. 10 zl, a synowi pizamki za ok.15 zl i skarpetki. Ubrania sa nieometkowane, ale wszystko mozna sprawdzic na czytniku. Odpowiedz Link Zgłoś