janka39 18.12.08, 10:54 Ma ktoś? Warto kupić dla chłopca (2 lata 9 m-cy)? Na obrazku wydaje sie byc super... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotka.szrotka Re: duplo remiza 5601 18.12.08, 11:34 Nasz dostanie na gwiazdkę taką. My już obejrzeliśmy i przetestowaliśmy i jak dla nas jest super. Ta rura może być łączona od góry, od dołu, fajne płytki na podjazd (ale cienkie to taka ulica), Ta przeszklona wieża, jeden sygnał, helikopter. Dośc duzo takich nietypowych rzeczy i jeżeli się ma jakiś zestaw samych klocków to fajne rzezcy można budować. Na oko jeden z ciekawszych zestawów lego. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: duplo remiza 5601 18.12.08, 11:50 no wlasnie, mnie tez sie wydaje, ze to swietny zestaw Tyle ze synek mowil, ze chce "zwierzęta", wiec zamowilam farme ale wydaje mi sie, że - jesli uda sie zamienic - remiza tez powinna mu sie spodobac, bo ksiązke "Woz strazacki Jacka "czyta" od kilku miesiecy dzien w dzien... no i dzis mowil, ze "remize" tez "trzeba kupic" remiza chyba bardziej mnie sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: duplo remiza 5601 18.12.08, 11:56 No, jest pies Puść mu może Strażaka Sama (na Minimini mają w końcu nowe odcinki) to może przekona się bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mgoralska2 Re: duplo remiza 5601 18.12.08, 12:03 a są jakieś promocje w hipermarketach na tą remizę? na allegro kosztuje ponad 200 zł, może ktoś gdzieś widział taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: duplo remiza 5601 18.12.08, 12:21 myślę, że trzylatek tak naprawdę nie umie powiedzieć co chce, bo jednego dnia chce zwięrzątka, drugiego straż pożarną a trzeciego samochód wyścigowy Jedno i drugie jest fajne. My akurat remizy nie mamy ale mój czterolatek zawsze zwraca na nią uwagę (zwłaszcza na tę rurę) jak ogląda katalog Lego. Ale na dinozaury też zwraca uwagę. I na dźwig. I na supermarket oszalałabym jakbym miała mu to wszystko kupować. Ma kilka pojazdów i sporo luźnych klocków i aktualnie na topie jest budowanie rakiety dla Wall-e i Evy. Jaką radość bym mu odebrała jakbym mu taką gotową rakietę kupiła! Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: duplo remiza 5601 18.12.08, 12:47 mmala6 napisała: > myślę, że trzylatek tak naprawdę nie umie powiedzieć co chce, bo > jednego dnia chce zwięrzątka, drugiego straż pożarną a trzeciego > samochód wyścigowy > też tak myślę i dlatego wydaje mi się, że mimo wszystko remiza jest fajniejsza (ale np placu budowy, ktory tez bralam pod uwagę, wyraźnie nie chciał...kilkakrotnie pokazywalam i zawsze mowil "nie") Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: duplo remiza 5601 18.12.08, 12:19 kotka.szrotka napisała: > No, jest pies Puść mu może Strażaka Sama (na Minimini mają w końcu nowe > odcinki) to może przekona się bardziej. Pies jest!... i to jaki ładny chyba jestem wyrodną matka, bo nie słucham własnego dziecka a oglądać bajek moj synek nie chce Ale jestem pewna, ze mu remiza mu sie spodoba jest jakaś taka bardziej "aktywna" niz farma , tak mi się wydaje ale jak mi nie zamienią farmy na remizę, to będę racjonalizować zakup farmy Odpowiedz Link Zgłoś