anialit Re: co sądzicie o Chicco For me lub Enjoy? 06.02.09, 23:09 O chicco For Me. Ja co prawda nie mam, ale opinia koleżanki, która ma cały "zestaw" (Tobie chodzi o spacerówkę): siedzisko małe, wąskie, koła rozjechały się na boki, bo synek ciężki, wózek skrzypi, budka słaba i trzyma się chyba na słowo honoru. Mi swego czasu bardzo podobał się ten wózek, zwłaszcza to, że parasolka, a raczki można połączyć, no i można wozić malucha przodem do mamy, ale po opiniach koleżanki wybrałam inny. Polecam również forum wózkowe , tam jest mnóstwo opinii o wszystkich chyba wózkach. Ja przed zakupem swojego przeczytałam mnóstwo opinii i przede wszystkim przymierzyłam się do niego na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
bciabcia Re: co sądzicie o Chicco For me lub Enjoy? 07.02.09, 18:10 for me - odradzam z uwagi na cienkie rurki za to polecam tour 4 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=545849374 sama mam ten wózek, syn ma 10 mies i jestem bardzo zadowolona. Jakbym miała wybierac jeszcze raz bym go kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz enjoy 07.02.09, 18:42 ja mam - jestem bardzo zadowolona. wygodne i szerokie siedzisko, rozklada sie na plasko, fajna budka, mozna ja sobie dowolnie przekladac, a do tego jest leciutki. jak bym miala jeszcze raz kupowac to kupilabym go znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
emi-29 Re: co sądzicie o Chicco For me lub Enjoy? 07.02.09, 19:18 A ja kupiłam chicco for me dla 20-miesieczniaka i skończyliśmy jeździć nim jak miał gdzieś niecałe 2,5 roku. Mój syn jest wysoki i najważniejszą cechą tego wózka była dla mnie duża w stosunku do innych parasolek odległość podnóżka ( czy czegoś na kształt podnózka) od siedziska. Siedzisko uważam za dość duże. Fakt, że skrzypi, ale jak na parasolkę jest całkiem niezły. Budka - dla mnie super. Przyznaję, ze ten wózek nie ma porównania do mojego wcześniejszego terenowca i'coo, ale mały wrósł i uważam, że chicco było super dla dużego malucha, jak sie zmęczył, badź zasnął na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś