bombastycznie 22.03.09, 18:28 wiecie może gdzie można kupić jeża na rzeżuchę? taką glinianą doniczko-podstawkę w kształcie jeża, gdzie zamiast kolców rośnie mu rzeżucha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mor_lena Re: jeż na rzeżuchę 22.03.09, 18:35 Ja kupiłam kiedyś w w castoramie, w dziale doniczkowo-kwiatowo- nasionkowym. Właśnie jest pięknie zazieleniony rzeżuchą Odpowiedz Link Zgłoś
kropek-69 Re: jeż na rzeżuchę 22.03.09, 18:37 Ja swojego kupiłam w hipermarkecie.Mam go już parę lat,teraz przed swietami mogą sie pojawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: jeż na rzeżuchę 22.03.09, 19:06 na styropianowych tackach też świetnie rośnie, albo na odwróconych doniczkach obłożonych ligniną lub watą... szkoda kasy na jeża, lepiej kup sobie nową bluzeczkę na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: jeż na rzeżuchę 22.03.09, 19:08 doral2 napisała: > szkoda kasy na jeża, lepiej kup sobie nową bluzeczkę na wiosnę E, jeż też tani jak barszcz Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: jeż na rzeżuchę 22.03.09, 21:25 jesli nie chodzi o funkcje dekoracyjna, to polecam kielkownice, wlasnie od paru dni zajadam sie rzezucha w nim wyhodowana nie trzeba jej odcinac od ligniny i podlewa sie rzadziej. www.allegro.pl/item580803362_kielkownica_naczynie_do_kielkowania.html Odpowiedz Link Zgłoś