owieczka_pl 04.04.09, 17:35 chcę zakupić lekką spacerówkę - parasolkę tylko nie wiem jaką. Macie jakieś sprawdzone wózki??? Obecnie mam x-landera i nie jestem zadowolona. Proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patir23 Re: spacerówka - parasolka 04.04.09, 20:25 i ja mam x landera...i tez kupuje parasolke... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_krzysia Re: spacerówka - parasolka 04.04.09, 20:37 polecam coneco traffic, lekka, rozkłada sie też przyzwoicie i ma super budę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_85 oglądałam Coneco Traffic - polecam 04.04.09, 20:56 bo też mam zamiar kupić łatwo się składa, jest mała i lekka i co ważne rozkłada się do leżenia na płasko ma koszyk, amortyzacje no i budka się super rozkłada a pokrowiec na nogi jest w standardzie Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: oglądałam Coneco Traffic - polecam 04.04.09, 22:15 aja drugi raz, miałam go niecałe 2 lata (a nawet chyba 1,5 roku- ciut dłużej niż jest gwarancja)- woziłam dziecko ważące 12 kg, pękła rama (na odle w miejscu składania) jest niesamowicie sztywny- i ogólnie, byłam NIEZADOWOLONA Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: spacerówka - parasolka 04.04.09, 20:57 my tez po x-landerze, zakupiliśmy maclaren techno jest ok - duży(wygoda dla dziecka), lekki,niestety nie za tani Odpowiedz Link Zgłoś
amisia2506 Re: spacerówka - parasolka 04.04.09, 22:10 Ja też miałam x-landera, który został zamieniony na maclarena xt- bardzo fajny wózeczek, no ale nietani. Znajoma ma coneco traffic i sobie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
emissy Re: spacerówka - parasolka 04.04.09, 22:27 Dziewczyny, wiem, ęe trochę nie na temat ale napiszcie proszę co Wam nie pasowało w x-landerze, muszę zmnienić szybko wózek bo dotychczasowy graco to kompletna porażka i własnie x-landera sobie wymyśliłam. No ale skoro tak piszecie to znowu mam mętlik w głowie. Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amisia2506 Re: spacerówka - parasolka 05.04.09, 07:31 Zmieniłam x-landera bo był za ciężki, a ja już w tej chwili potrzebuję lekkiego wózka, który szybko można złożyć. Ale wg mnie waga to jedyna jego wada. Jeśli chodzi o prowadzenie, pokonywanie krawężników itd to jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: spacerówka - parasolka 05.04.09, 09:20 emissy napisała: > Dziewczyny, wiem, ęe trochę nie na temat ale napiszcie proszę co Wam > nie pasowało w x-landerze, muszę zmnienić szybko wózek bo > dotychczasowy graco to kompletna porażka i własnie x-landera sobie > wymyśliłam. No ale skoro tak piszecie to znowu mam mętlik w głowie. tu jest link do mojej opinii na temam x-landera forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=93310289&a=93345711 jak masz jakies inne pytania to pisz, chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka i jeszcze... 05.04.09, 09:22 ja tez przymierzam sie do zakupu parasolki i jak narazie zdecydowana jestem na zooper hula Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka1313 Re: spacerówka - parasolka 06.04.09, 14:58 Coneco Traffic - u nas absulutny hit! Odpowiedz Link Zgłoś
lavia78 Re: spacerówka - parasolka 06.04.09, 21:10 ja się tyle naczytałam i naoglądałam że trudno jednoznacznie doradzić heheh ja zamówiłam zoopera twista (a oscylowałam pomiędzy espiro magic3, aria,baby design mini,abc...)..i czekam na przesyłkę..ale pp plico aria, mclaren techno, zooper hula, espiro jet, coneco traffic (ja mam toledo więc lekka spacerówka musi być)...pewnie można byłoby tak wymieniać...wejdź na forum wózki, może tam cos znajdziesz... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 pozdrawiam i życze udanego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
mikkasia Re: spacerówka - parasolka 07.04.09, 21:50 A ja polecam Peg Perego Pliko P3 Completo. Używam wózka od marca br i póki co jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
miodunka08 Re: spacerówka - parasolka 08.04.09, 21:29 ja też mam x-landera, z którego jestem bardzo niezadowolona ja i maluch. Zmieniliśmy na maclarena techno xt - bajka, jest rewelacyjny. Dlaczego x-lander u nas się nie sprawdził: - b. cieżki, przez co wkładanie i wyjmowanie go z samochodu jest uciążliwe i niewygodne -ponieważ ma małą gondolę, musieliśmy szybko sie przesiąść do spacerówki - wileki minus to to, że nie można jej montować przodem do mamy - mały ciągle płakał w x-landerze (myślałam, że taki już z niego maruda i dużo w chuście nosiłam go A co sie okazało po wsadzeniu do maclarena, gdzie maluch siedzi z zadowoleniem wsadzając sobie nogi do buzi, ciągle zmieniając pozycję - jemu po prostu było w x- landerze nie wygodnie - minusem x-landera jest to, że ma tylko 2 pozycje, dziecko albo lezy na płasko, albo jest w pozycji półleżącej (nie ma pozycji wyprostowanej) -minusem jest mała budka, która nie chroni dziecka przed niczym - kolejny minus to bardzo duże trudności z wkładaniem i wyjmowaniem takiej poręczy o którą dziecko się opiera - minusem - śliski w środku śpiworek (dziecie zjeżdza w nim) - acha i problem jest gdy coś się popsuje w wózku (myśmy niestety kupili felerny egzempalrz, w którym jedno kółko żle chodzi) - producent wykpiwa się od naprawy gwarancyjnej Jak widać u mnie ma dużo minusów. A maclaren jest cudowny, jedynym jego minusem jest cena Odpowiedz Link Zgłoś