Dodaj do ulubionych

Peg Perego Atlantico czy Pliko?

28.11.03, 16:08
Mamy-uzytkowniczki, ktory polecacie? Wiem, ze atlantico jest troche wiekszy,
ale pliko za to sklada sie do mniejszych rozmiarow, wiec... wink
Kasia
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Peg Perego Atlantico czy Pliko? 29.11.03, 00:29
      Hej,

mam oba (i oba kocham!). Glowne roznice, to to co opisalas. jesli masz miejsce
      w aucie na atlantico, to kupilabym ten model, poniewaz... Ma o wiele wiekszy (i
      stabilniejszy!!!) kosz na zakupy, z budki mozna latem zrobic daszek
      przeciwsloneczny, ma wieksze kolka, i lepsze resory. A pozatym budke mozna dac
      zupelnie do tylu, a w pliko tylko do raczek wozka (i spiace dziecko nie za
      dobrze da sie obserwowac). Dla mnie plusem Pliko, jest to, ze po zlozeniu jest
      waski. Ale tak to lepsze jest atlantico. Polecam!

Pinik
      • dorotka29 Re: Peg Perego Atlantico czy Pliko? 29.11.03, 11:54
        Witam,
        ja również mam dwa wózki smile Co prawda tym drugim nie jest Pliko tylko
        Inglesina Max. Wybrałam Inglesinę, bo nie lubię dzielonej rączki. Myslę jednak,
        że pod innym względem są podobne dlatego chyba mogę zabrać głos wink
        Podobnie jak moja przedmówczyni uważam, że Atlantico jest lepszy. Ma o wiele
        szersze i dłuższe siedzisko, co za tym idzie dziecku jest wygodniej,lepiej się
        prowadzi.W porównaniu z Atlantico prowadząc Inglesinę mam wrażenie,że jest cała
        rozklekotana wink
        Plusem "parasolki" (dlatego ją kupiłam) jest jej parasolkowaty kształt smile))
        Tak więc jak widzisz nie można jednoznacznie ocenić i porównać tych wózeczków.
        Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka