mama_majki 28.11.03, 16:08 Mamy-uzytkowniczki, ktory polecacie? Wiem, ze atlantico jest troche wiekszy, ale pliko za to sklada sie do mniejszych rozmiarow, wiec... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Peg Perego Atlantico czy Pliko? 29.11.03, 00:29 Hej, mam oba (i oba kocham!). Glowne roznice, to to co opisalas. jesli masz miejsce w aucie na atlantico, to kupilabym ten model, poniewaz... Ma o wiele wiekszy (i stabilniejszy!!!) kosz na zakupy, z budki mozna latem zrobic daszek przeciwsloneczny, ma wieksze kolka, i lepsze resory. A pozatym budke mozna dac zupelnie do tylu, a w pliko tylko do raczek wozka (i spiace dziecko nie za dobrze da sie obserwowac). Dla mnie plusem Pliko, jest to, ze po zlozeniu jest waski. Ale tak to lepsze jest atlantico. Polecam! Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka29 Re: Peg Perego Atlantico czy Pliko? 29.11.03, 11:54 Witam, ja również mam dwa wózki Co prawda tym drugim nie jest Pliko tylko Inglesina Max. Wybrałam Inglesinę, bo nie lubię dzielonej rączki. Myslę jednak, że pod innym względem są podobne dlatego chyba mogę zabrać głos Podobnie jak moja przedmówczyni uważam, że Atlantico jest lepszy. Ma o wiele szersze i dłuższe siedzisko, co za tym idzie dziecku jest wygodniej,lepiej się prowadzi.W porównaniu z Atlantico prowadząc Inglesinę mam wrażenie,że jest cała rozklekotana Plusem "parasolki" (dlatego ją kupiłam) jest jej parasolkowaty kształt )) Tak więc jak widzisz nie można jednoznacznie ocenić i porównać tych wózeczków. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś