zyna 08.04.09, 08:42 Gdzie dostane te buty? Chodzi mi glownie o Warszawe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosco Re: Primigi 08.04.09, 10:43 Jak nie dostaniesz w Wawie.To zajrzyj na ta stronke.Kupowalam u nich buty.Zle dobralam rozmiar bo niestety nie mialam mozliwosci przymierzenia.Nie bylo problemu z wymiana.Wymiana trwala bardzo krotka nowe buciki przeslali mi ekspresowo.Mozna zapytac o wybrany modelbo nie wszystko maja wystawione w necie www.maragakids.eu Odpowiedz Link Zgłoś
fonula Re: Primigi 08.04.09, 11:25 Widziałam trochę w Maximusie, w hali D - sklep z mieszanką tzn. Primigi, Superfity i cos jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
dorecha Re: Primigi 08.04.09, 19:46 Są w Aligatorze na Pasażu Ursynowskim przy metrze stokłosy. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Primigi 09.04.09, 16:41 a gdzie w Promenadzie? kiedys małe rozmiary były w Świecie Dziecka, ale ostatnio nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Primigi 16.05.09, 21:03 kupiłam małemu adidaski primigi na allegro w mega okazyjnej cenie i jak dla mnie rewelacja, dużo lepsze od bartków czy superfit, mięciutkie, skórzana wkładka, super, teraz poluje na sandałki - jak znacie jakiś sensowny sklep w internecie będę wdzięczna za namiar Odpowiedz Link Zgłoś