ewolajda88 16.02.17, 20:49 Są wiosenne i sandały, może ktoś ma kody to ceny lepsze.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 Re: Primigi na limango 16.02.17, 21:46 własnie do tej pory dostawałam 2 kody tygodniowo, gdzieś z miesiąc albo dwa totalna posucha, 0 kodów. No i teraz wybrałam primigi ale bez kodu to juz mnie tak nie kuszą Odpowiedz Link Zgłoś
red_ladybird_1 Re: Primigi na limango 19.02.17, 20:05 Skąd macie te kody? do mnie nic nie przychodzi, a jestem zapisana na newsletter. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Primigi na limango 19.02.17, 21:29 przysyłają przeważnie 2 x w tyg, choc ostatnio w okresie ze tak powiem wyprzedażowym jakos nie było. Przedwczoraj dali na 30 od 150 a dziś na 40 od 180. No ale moje primigi w tym czasie wykupili, dają je w tym momencie jak juz nie mam z czego wybrać, a chętnie bym z kodem kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Primigi na limango 19.02.17, 21:34 ja jestem na nich obrazona, od kilku miesiecy nie dostałam żadnego kodu i tam nie kupuje.czasem z zalem lekkim bo z kodem bym sie pewnie skusiła. a moze to działa w druga strone i nie przysyłają bo nie kupuje? no , nic zalando za to sie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Primigi na limango 19.02.17, 21:36 ja własnie nie kupuje, bo jak dostaję ten pioruński kod, to mam wyprzedane. Powinni to zsynchronizować z co ciekawszymi kampaniami. Dzis kod był w mailu o akcesoriach kuchennych, jak ja nie chcę akcesorów, ja chcę buty a buty znikły wiadomo pierwszego czy drugiego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Primigi na limango 19.02.17, 21:51 Dają 20 zł od 200 za wypełnienie danych osobowych w profilu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Primigi na limango 19.02.17, 23:14 Ja kupuję dość często, a nie pamiętam, czy kiedykolwiek kod dostałam, tak, że teoria o kodach za lojalność się nie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 a przy okazji.. gioseppo? 19.02.17, 23:54 A może przy okazji zrecenzujecie takie zimówki jak gioseppo, nie miałam z tymi butami nic do czynienia , to nie wiem. A jak tam ricosta, podobno porządne? Rozmiarówkę może znacie? Poruszałam się do tej pory w znanym sobie rewirze primigi-superfit-ecoo-geox, ale moze czas spróbować tych innych marek. Odpowiedz Link Zgłoś