constanta 20.04.09, 11:55 W Smyku rozpoczęła sie promocja -30% na wybrane artykuły.Obnizone są eleganckie sukieneczki, spodnie jeansy , kurteczki, bluzeczki,buty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka-4 Re: SMYK - 30% 20.04.09, 12:33 A pojawiły się już w smyku jakies fajne sandałki? Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: SMYK - 30% 20.04.09, 13:48 Są już sandałki , a czy fajne trzeba zobaczyć.)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Jak długo promocja? 23.04.09, 08:23 Nie wiecie, jak długo będzie trwała ta promocja? Jakie są ceny przecenionych sandałków? Jak znam Smyka, to pewnie, i tak wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: SMYK - 30% 23.04.09, 08:32 Byłam wczoraj w Smyku we wrocławskiej Magnolii, nie było żadnej obniżki -30% na wybrane artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: SMYK - 30% 23.04.09, 08:36 hmm pia nie wiem dlaczego nie ma w Magnolii , może wszystko już sprzedali? ale tych artykułów jest bardzo duzo przcenionych. Spodnie jeansy 55 zł, bluzeczki od 17 zł buciki np. HSM 55 zł Odpowiedz Link Zgłoś
amy77 Re: SMYK - 30% 23.04.09, 10:45 Super, bo wybierałam się jutro na zakupy do krakowskiego Smyka, mam nadzieję, że będzie dużo fajnych ubranek przecenionych Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: SMYK - 30% 23.04.09, 11:05 Nie podam Wam cen bo nie pamietam ale napisze mniej wiecej co jest przecenione duza dziewczynka od 134 jeansy,kurtka taka czarna typowa wiatrówka, płaszczyk biały, kolorowe spodnie rózowe, sztruksy,bluzeczka z myszka miki , bluzy,eleganckie sukienki, i sweterki,bezrekawnik rózowy duzy chłopak kurtka przedłuzana khaki,jeansy, koszulki z krótkim rekawkiem, bezrekawnik zielony,bluzeczki z długim rekawkiem mały chłopiec do 128 kurtka , bluzeczki z kubusiem na mała dziewczynke tez sa kurteczki bolerka, sweterki oczywiscie wybrane modele ale mysle ze kazda mama coś znajdzie. promocja jest az sie sprzeda towar promocyjny, w niektórych sklapach juz mało co zostało Odpowiedz Link Zgłoś
olawka w Gal mokotów nie ma 23.04.09, 13:55 w niedzielę owszem widziałąm (dni glam), ale właśnie wróciłam z gal Mok i nie ma żadnych obniżek. Odpowiedz Link Zgłoś