majarzeszow Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 29.05.09, 18:15 u mnie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 29.05.09, 19:19 działa Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 29.05.09, 18:22 u mnie też bez problemów Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 29.05.09, 18:39 U mnie też działa Odpowiedz Link Zgłoś
eve-11 Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 29.05.09, 19:03 Odkąd wprowadzili nowe zmiany graficzne działa zdecydowanie wolniej niż "stary". Czasem już mnie to denerwuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 29.05.09, 19:12 u mnie nie działa, sprawdziłam też na innym komputerze i też nie działa. W ogóle po tych zmianach działa wolniej, czasem korzystałam z komórki sprawdzając aukcje a teraz w ogóle nie chce się ładować. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 29.05.09, 19:42 melduję, że działa tak samo przed zmianami jak i po... nie ładowało mi sie tylko jak miałam program antywirusowy, który skutecznie uniemożliwiał mi korzystanie z allegro, jak usunęłam działa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd program antywirusowy! 29.05.09, 21:04 to prawda, faktycznie po usunięciu antywirusa i wgraniu innego (chyba nie tak pewny ale trudno) wszystko działa. Moim zdaniem to Allegro zrobiło dzisiaj coś w swoim systemie, co jest wykrywane jako wirus przez bardziej skuteczne programy antywirusowe i stąd te problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 29.05.09, 20:09 nienawidzę tej nowej szaty graficznej;/ Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 29.05.09, 20:11 Działa ale od kiedy jest "nowe"strasznie zamula Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 30.05.09, 14:26 ja tez nie cierpię tych nowosci w szacie graficznej na allegro, moze powinni jakaś ankietę zrobic, a nie tak denerwowac uzytkowników Odpowiedz Link Zgłoś
asik57 Re: coz tym allegro- to kpina jakaś!!! -działa Wa 31.05.09, 19:19 Koszmarnie muli odkąd jest nowe. Nie lubię tej zmiany, wolałam stare. Odpowiedz Link Zgłoś