ben-jul 14.06.09, 00:09 Gdzie jest firma ENDO? Szyjąca kiedyś ubranka dziecięce, misie itd. Strona internetowa nie działa od dawna, nie mogę ustalić żadnego adresu sklepu........ Ktoś cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrio_na Re: Gdzie ENDO ??? 14.06.09, 08:49 Endo zostalo sprzedane. Podobno ktos kto wykupil kto mial dalej ciagnac te marke ale ciagnac dalej produkcje nie w Polsce ale w Chinach. Tak czy siak to juz nie bedzie "nasze Endo" Przeoczylas wielka wyprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Gdzie ENDO ??? 14.06.09, 10:58 katrio_na napisał: > > Przeoczylas wielka wyprzedaz Ja obkupilam Mloda na kilka lat i to za grosze. U nas maz chyba najbardziej nie moze odzalowac, ze endo skonczylo sie, bo ich humorystycznych, charakterystycznych koszulek ma w szafie spora kolekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
linka4 Re: Gdzie ENDO ??? 14.06.09, 12:21 Właśnie też sie kiedyś zastanawiałam co się stało z Endo. Moja siostra kup[owała tam ubranka dla syna i zawsze w Dziecku widziałam ich kolekcje. I ostatnio tak sobie pomyślałam, żeby coś kupić Kamilowi, a tu taki klops Odpowiedz Link Zgłoś
mamalilki Re: Gdzie ENDO ??? 14.06.09, 22:04 Podobno ma wejść na jesieni jako spora sieciówka z dużymi sklepami, szytymi w Chinach. Pożyjemy, zobaczymy a na razie można skupywać resztki z Allegro, póki się to nie pomiesza z nowymi ciuchami tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś