marta2202 26.06.09, 12:14 Może ktoś coś wie? Kiedy ruszy ta przecena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnulkaaa2 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 26.06.09, 22:52 Byłam dziś i narazie Panie nic nie wiedzą a napewno by mi powiedziały bo jedna z nich to moja sąsiadka z osiedla także trza czekać..... Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 26.06.09, 23:58 To jak już będziesz coś wiedziała to proszę daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 27.06.09, 08:01 na razie to przykleili nowe biale naklejki z wyzszymi cenami i od nich zrobili 30%.... wiem, bo sprawdzalam, udalo mi sie odkleic..... Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 27.06.09, 08:14 majarzeszow napisała: > na razie to przykleili nowe biale naklejki z wyzszymi cenami i od nich zrobili > 30%.... > wiem, bo sprawdzalam, udalo mi sie odkleic..... To raczej nie ze względu na przeceny... jak jeszcze przecen nie było ceny już były poprzeklejane wiem bo też odklejałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pasmo30 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 27.06.09, 08:18 Te naklejki były juz wcześniej, przed przecenami Odpowiedz Link Zgłoś
m_damska Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 27.06.09, 21:35 były naklejane wcześniej faktycznie, bo ze wzgl. na wzrost kursu EUR na pczątku roku musieli skorygować ceny na metkach, normalnie sa wydrukowane na kartonikach Natalia, 26.07.2007 Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 28.06.09, 21:46 W sobote kupilam troche ciuszkow dla corki do przedszkola. Jest duzy wybor ubranek dla maluchow (do r.86), mniej dla starszych. Pani w sklepie powiedziala, ze w tym roku Coccodrillo popelnilo blad i wiecej kolekcji przygotowalo dla tych malych (?)Nie wszystko jeszcze jest przecenione, czekam na reszte Odpowiedz Link Zgłoś
pondo_81 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 30.06.09, 08:18 Wczoraj zakupiłam bodziaki i śpiochy w cenach 9-13 zł. mało rzeczy jest przecenionych ale mozna znależć fajne sztuki. Pani powiedziała ,że duża obniżka to w połowie lipca Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 01.07.09, 14:12 to trzeba będzie poczekać jak na razie top nędzne te obniżki wszystko raczej -30 jak już -50 to niezbyt ciekawa ta kolekcja, jak któraś będzie wiedzieć coś bardziej konkretnego to niech da znać Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 06.07.09, 11:16 a co z dalszą obniżką w coccodrillo - kiedy?! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 10.07.09, 22:03 Pytałam wczoraj w Krakowie i pani powiedziała, że prawdopodobnie dopiero w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Co z tym coccodrillo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.09, 08:39 Dziewczyny co z tym coccodrillo kiedy ta obniżka - w sklepie babki się nudzą na wieszakach ciuchów cała masa ale te ceny? każdy wie i czeka - na ale ileż można czekać - to kiedy wkońcu obniżą ja jadę na urlop od piątku więc nie będe miała dostępu do kompa do 26 lipca a to może być już po wszyskim - czekam na chłopięce kurtki na 134-140 ale one obecnie też jeszcze po 80-100 zł . Dajcie jakieś info bo zwariuję z niewiedzy - panie w sklepie twierdzą że raczej w tym tygodniu nie będzie - bardziej obstawiają ten tydzień 27-31 lipiec Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Co z tym coccodrillo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.09, 14:34 Zmobilizowałaś mnie do wykonania telefonu ale niewiele to dało, bo w dalszym ciągu nic nie wiadomo, więc czekamy dalej....Jak będę wiedzieć to napewno dam znać... Odpowiedz Link Zgłoś
mita7 Re: Co z tym coccodrillo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.09, 20:52 Mi sprzedawczyni wczoraj mówiła, że dziś będzie nowa dostawa a już niedługo obniżka 70, Jak zapytałam kiedy to powiedziała że już niedługo. Na moją sugestię, że w sierpniu ona że nie, że w połowie lipca. Nie pamiętam ale oni chyba w czwartki zawsze mieli obniżki to może teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 14.07.09, 07:33 dzięki za informację dobre kobiety !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli to bedzie w tym tygoodniu do czwartku to super - jeśli w przyszłym - to dostanę nędzne resztki - jeśli w ostatnim lipcowym to też super - bo na miesjscu w domu mam największy wybór sklepów w okręgu do 30 km (Trójmiasto) Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 14.07.09, 11:00 dzwoniłam do 3 sklepów żadna paniusia nia chciała puścić pary tłumacząc się że nie wiedzą - no i mamy takie slodkie uprzejme sprzedawczynie a jak co do czego gęba na kłódkę - nie podoba mi się to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pasmo30 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 14.07.09, 12:48 A może one rzeczywiście nie wiedzą od kiedy będzie wyprzedaż 70%. Przecież to nie one ustalają. Mi kobieta powiedziała, że one dostają wytyczne niemal z dnia na dzień. A ona nie potrafi oszacować kiedy to będzie mniej więcej ponieważ w tym roku wyjątkowo wczesnie sie zaczela wyprzedaż i nie wiadomo jak dlugo potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 14.07.09, 21:10 Hm może i faktycznie tak jest, bo ja też pytałam kiedy będzie i powiedziała ze one nie wiedzą, wiadomosc o obniżce dostają dwa dni wcześniej... ech ja już sie nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 14.07.09, 22:31 Nie wiem jak w innych miastach ale w Łodzi panie mówią o terminie, jeśli go znają, teraz też kazała dzwonić i pytać co parę dni. W zeszłym roku powiedziały bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 19.07.09, 11:45 no to następny tydzień minął - ciekawe czy będzie to w tym tygodniu - wolałbym żeby to było w następnym bo teraz jestem na wyjeździe Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 19.07.09, 20:51 No to Cię nie pocieszę ale byłam w pt na zwiadach i pani mi powiedziała ze byc moze w tym tygodniu będzie -70 ale nie wie jeszce kiedy bo nie powiedzieli, ale pokazywali już naklejki na szybę. Będę dzwonic i sie dowiadywać jakby co to zaraz napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 19.07.09, 21:27 Też wydaje mi się ze ruszy w tym tyg. mam taką nadzieję Czarnulka bardzo proszę jak tylko będziesz miła jakieś info to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
zabka11 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 19.07.09, 22:07 Pytałam wczoraj, bo też czekam. Wrocław-Magnolia, ponoć od 31 lipca. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 21.07.09, 16:46 jeśli jutro w trójmieście nie będzie to znaczy że obniżka będzie od przyszłego tygodnia - w trójmieście zawsze jest od srody Odpowiedz Link Zgłoś
eg0s Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 22.07.09, 12:32 W Warszawie powiedziano mi, ze prawdopodobnie w przyszlym tygodniu. Mam sie dowiadywac co kilka dni, bo nie sa pewni. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 22.07.09, 20:24 W porcie rumia - trójmiasto pani dziś mi powiedziała że prawdopodobnie od weekendu 1/2 sierpnia. Beata chyba się więc załapiesz na tą wyprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 do kinas3 22.07.09, 20:29 Wiem, też usłyszałam taką informację bo nie wytrzymałam z ciekawości i zadzwoniłam do nich. Poczekamy zobaczymy - ale ja bardziej obstawiam albo w przyszłym tygodniu tak jak zawsze gdzieś kolo środy albo jeszcze w nastepnym ale to juz by był termin taki sam jak w zeszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 25.07.09, 18:07 Pytałam dzisiaj w sklepie i ekspedientka powiedziła że w pierwszym tyg. sierpnia będzie obniżka. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia73 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 28.07.09, 16:18 A gdzie w Warszawie jest sklep Coccdrillo? Bo na ich stronie nie mogę znaleźć - jest tylko kilka sklepów. A 1 sierpnia będę w Trójmieście, więc interesuje mnie też Trójmiasto? Gdzie tam są sklepy? Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
ilon29 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 30.07.09, 11:17 Czy już coś wiadomo kiedy??? CZy to od 1 sierpnia czy już od dziś?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 30.07.09, 13:23 Dziś się dowiedziałam że prawdopodobnie w przyszłym tyg ( w Łodzi ) mam dzwonić w śr-obstawiam pt bo w tamtym sezonie też pt był Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 01.08.09, 20:47 Podnosze, bo mnie interesuje, ruszylo już -70 %? Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Trójmiasto nie ma 01.08.09, 20:55 Dziś dzwonilam do sklepu. Panie powiedziały że nie ma i nie wiadomo kiedy ruszy. Jeszcze niedawno mówiły że 1/2 sierpień, a teraz nagle nie wiedzą nic. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Trójmiasto nie ma 01.08.09, 21:04 A miałamn sie jutro wybrac, no cóż nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 01.08.09, 21:59 jak dla mnie to będzie w tym tygodniu tylko nie wiadomo czy środa czy piątek - w ubiegłym roku było od pierwszej środy sierpnia (Trójmiasto) - w innych miejscach Polski było podobno od piątku - tak było też zimą. Więc obstawiam środę a że urlopuję od czwartku to może się jeszcze załapię przed wyjazdem jak nie to muszę to zrobić już na miejscu - będę musiała podjechać 36 km do Tarnowa - dobrze że mają sklep inaczej bym nie wyjechała. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 04.08.09, 16:34 Ruszyło już ?? Macie jakieś przecieki kiedy ?? Wybrałabym się jutro ale nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Trójmiasto już jest 05.08.09, 11:51 Dziś byłam w sklepie - Port Rumia. Obniżka już jest, ale o ceny trzeba pytać przy kasie. Panie nie zdążyły przemetkować. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Kędzierzyn-Koźle też jest 05.08.09, 12:53 Dzwoniłam do sklepu tak że chyba wszędzie już jest Odpowiedz Link Zgłoś
monik_a78 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 06.08.09, 21:14 W Mysłowicach wczoraj całkiem duży wybór był, o ceny też trzeba było pytać. Dzisiaj znajoma kupowała spodnie, które okazały się przecenione tylko 50%, więc trzeba uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 do kinas3 05.08.09, 18:10 a jakie masz zdobycze - jeśli to nie tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: do beaty1974 05.08.09, 21:40 Kupiłam w sumie tylko 3 pary spodni. Rybaczki w kratkę, fioletowe spodnie dresowe i dresowe rybaczki. W sumie nic mi się nie rzuciło w oczy rozmiarówka strasznie przebrana. My musimy mieć rozmiar 128 i niestety kiepsko z nim. W zimowej wyprzedaży kupiłam o wiele więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kikikaka5 Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 06.08.09, 18:46 W częstochowie juz ruszyła.Dzis nakupowałam dzieciakom.Takie ceny az przyciągają Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: Coccodrillo -70% kiedy??? 06.08.09, 20:11 kupiłam świetne sztruksiki błękitne po 19 zł z 69 zł kolekcja z parasolkami dla polujących na okazję polecam bluzeczki po 9 zł Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 beatak1974 27.08.09, 09:33 cześć witam po urlopie - załapałam się na zakupy jeszcze dzień przed wyjazdem -zostawiłam w sklepie ponad 300 zł - a w zeszłym tygodniu będąc jeszcze na urlopie wpadłam do sklepu coccodrillo w TARNOWIE i wiecie co tam półki się uginają - spory wybór i ciuchów i obuwia letniego - np. trampeczki za kostkę za 14 zł - tam chyba ludzie aż tak nie znają tej marki a innych sklepów nie mają to ja ich nie rozumiem ? Najbliższe polowanie na ciuchy dla nich to KRAKÓW. Więc jeśli ktoś będzie przejazdem to warto się wybrać - polecam ! Sklep jest w centrum ŚWIT przy kościele przy dużym skrzyżowaniu z ul.Krakowską Odpowiedz Link Zgłoś
w-ella Re: beatak1974 27.08.09, 10:53 "Ich, nich" - sorry, ale to zabrzmiało jakby Tarnowianie byli z kosmosu. Mieszkam w Tarnowie, głównie zakupy dla dzieci robię w Coccodrilo, moje znajome też. Często tam chodzę, panie co chwilę dowieszają ciuszki, klientów nie brakuje. Nie jestem jakąś patriotką lokalną, Tarnów nie ma porównania do Krakowa, ale ten post odebrałam - ...niesamowite, wieśniaki mają taki fajny sklep i nie korzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
didilinka Re: beatak1974 27.08.09, 23:57 Nie obrazaj sie z grubsza łapie o co chodziło autorce. Byłam na wyprzedaży w sklepach w Krakowie - w pierwszym dniu mocno przebrane rzuciłam sie na kilka rzeczy w zasadzie mały wybór rozmiarów, podobnie we Wrocławiu może nieco lepszy wybór rozmiarówki. Za to w tym tygodniu przypadkiem weszłąm do sklepu Cocodrilo w Kłodzku i szok pełne półki, w zasadzie komplet rozmiarów i do tego obok drugi sklep Cocodrilo dla nastolatków. I pierwsze co mi wpadło do głowy to to, że w Krakowie by chyba tłum oblegał ten sklep a tam 2 osoby i w zasadzie nikłe zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Tarnów 28.08.09, 07:29 przepraszam że kogoś mogłam obrazić ale odnoszę się do sklepu pozytwnie - byłam w okolicy na urlopie przez 3 tygodnie i jestem w Tarnowie kilka razy w roku z racji tego że mój mąż pochodzi z pod Tarnowa. W trójmieście gdzie mieszkam jak jest -70 to wszystko rozpływa się w ciągu 2-3 dni a tam po 2 tygodniach od tej daty jeszcze było w czym wybierać i to z pełnej rozmiarówki. Odpowiedz Link Zgłoś