mamuska-to-ja 29.07.09, 22:46 Wiecie gdzie w necie mozna kupic spodenki dla niemowlaka welurowe albo bawelniane? Same polspiochy wszedzie? gdzie kupujecie? a moze w sklepie w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Spodenki niemowlece 29.07.09, 23:33 Miałam swego czasu takie welurowe z Wojcika, ale nie wiem, czy w którejśc z kolekcji niemowlecych teraz sa w sprzedaży. Miałam też fajne Carter's - ale dostałam je z zagranicy. Jednak mozna te firme znależć na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Spodenki niemowlece 30.07.09, 06:38 ja mialam z H&M - welurowe oraz takie bawelniane z cieplejszym podbiciem od wewnatrz. Mialam tez z Nexta, i z kompletow (z bluzeczkami) i kupowane np. w dwupakach. Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Re: Spodenki niemowlece 30.07.09, 08:02 ja mam sporo z cartersa, wlasnie kupione na allegro. Ale wydaje mi sie ze jak pojdziesz do osiedlowego sklepu z ubrankami dla dzieci, to na pewno beda, rozne wzory i kolory Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Spodenki niemowlece 30.07.09, 11:02 Spodnie welurowe kupowlam w MK sklepie: www.mk.sklep.pl/cat-pol-1157971976-Spodnie.html lub w szip-szopie: www.szipszop.pl/index.php?action=szukaj&query=Welurowe&in_block=sub_category&ad_cry=category% 3D%27Spodnie%27+and+%28in_stock+%3E+0%29 W obu byłam zadowolona. Tylko w MK lepiej zapytać o dostępność danego koloru w danym rozmiarze Odpowiedz Link Zgłoś