dojo77 30.07.09, 10:08 byłam w galerii w gdańsku i akurat Panie przeceniały wszystkie ubrania na - 50% od ceny wyjściowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
constanta Re: smyk -50% na ubrania 30.07.09, 16:32 Tak, od dziś -50% na ubranka i obuwie Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: smyk -50% na ubrania 30.07.09, 19:04 constanta napisała: > Tak, od dziś -50% na ubranka i obuwie Na wszystkie ubrania? Równiez te z pet shopami i polly pocket? Bo jak dotat te rzeczy nie były wcale lub bardzo malo przecenione... Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: smyk -50% na ubrania 30.07.09, 21:04 Chodzi o wszystkie ubranka czy jakoś specjalnie oznaczone? Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: smyk -50% na ubrania 30.07.09, 21:41 Dora, kubus puchatek ,spiderman,cars,księżniczki, cała licencja wiosna lato jest przeceniona Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: smyk -50% na ubrania 30.07.09, 22:00 Miałam od Wielkanocy na oku bluzeczki z długim rękawem w multikolorowe paseczki z jakimiś jeszcze nadrukami w r 122, ale cały czas były nieprzecenione. Może tym razem się uda, choć znając moje szczęście pewnie już ich nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: smyk -50% na ubrania 31.07.09, 08:44 Czy ta wyprzedaż jest we wszystkich miastach? Kraków też objęty?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_dominika Re: smyk -50% na ubrania 31.07.09, 09:01 Byłam wczoraj w galerii Echo w Kielcach - jeszcze było - 30% Ceny nawet niezłe. Kupiłam bluzę z kapturem, różowa w serduszka za 24 zł i bluzkę z długim rękawem beż, przy dekoldzie guziczki za 17 zł. Sporo bluzeczek po 17 zł Na krótki rękaw nie patrzyłam bo już w szafie ciężko upchnąć. Bluzki z pet shopami były przecenione ( nie wszystkie), ale materiał kiepski - cienki i taki jakby rozciągliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: smyk -50% na ubrania 31.07.09, 16:30 No wreszcie coś się w Smyku ruszyło. Jeśli ktoś planuje zakupy we Wrocławiu to polecam Smyka w Magnolii. Full towaru, zero ludzi. Kupiłam elegancką, bawełnianą bluzeczkę na rozpoczęcie roku szkolnego z kr rękawem za 14 zł i balerinki tenisówkowate ze skórzaną wkładką za 17 zł. Piękne, eleganckie sukienki na rózne uroczystości były po 31 zł. Ciuchy z Barbie, Polly Pocket, Pet shop itd też przecenione o połowę. Kalosze po 20 zł, płaszczyki przeciwdeszczowe (granatowe w białe groszki) do rozmiaru 116 po 19,90. Bardzo dużo kapci typu Befado od 9,90 do 17 zł. W Smyku w Magnolii powyciągali buty i kurtki zimowe z zeszłego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ upss... pomyłka 31.07.09, 16:31 Full towaru, zero ludzi to w Renomie, w Magnolii dokładnie na odwrót, więc nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: upss... pomyłka 31.07.09, 20:31 no własnie tak czytam hmmm w Magnolii zero ludzi? ))) Tak jest własnie ze Smyk-ami najlepiej wybierac te gdzie ludzi mało, wtedy pewność ,że wszystko będzie i duży wybór z rozmiarówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: czy na buty tez? 01.08.09, 16:41 Buty też, chyba wszystkie 50% mniej. Kupiłam córce 2 pary skórzanych sandałków na przyszły rok (rozm. 28). Jedne, Cool Club, różowe z turkusowym kwiatkiem, za 44 zł (od dawna czekałam, żeby je wreszcie przecenili), drugie, Lulu, srebrno-białe z różowymi i białymi kwiatuszkami, z diamencikami, bardziej wizytowe, za 39 zł. Z miejszej i większej rozmiarówki też fajne buty widziałam, również dla chłopców. Kupowałam w Galerii Łódzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_i_roo Re: Renoma Wrocław 01.08.09, 19:16 Pobiegłam po kalosze, rozm. 34 - HSm - przy kasie dowiedziałam się że kalosze nie sa objęte przecena i nigdy nie były Wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Renoma Wrocław 02.08.09, 08:54 Kalosze przecenione były tylko w Magnolii i były to raczej tylko modele Playshoes. Moja siostra dowiedziała się, że niektóre Smyki dostają dodatkową pulę atrakcyjnych rzeczy do wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Pia 01.08.09, 11:16 Pia, w Renomie jest duzo rzeczy? To chyba musieli cos dorzucic. Bylam w poniedzialek i nie widzialam prawie nic (tylko ze ja szukam rzeczy dla chlopca) Za to z mothercare wyszlam z pelnymi torbami Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Pia 01.08.09, 11:55 Dla chłopców nie patrzyłam, a dla dziewczynek (do 128 i powyżej) było w Renomie bardzo dużo rzeczy i w pełnej rozmiarówce. W Mothercare też byłam i tam już same resztki, ale jeszcze warto tam zaglądnąć. Niestety ich rozmiar 128 jest trochę zaniżony, no i niektóre wzornictwo jest wg mnie ciut za infantylne dla 6-7 letniej pannicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do agata9991 01.08.09, 12:02 Krótkie, bufkowane rękawy, ozdobny karczek z zakładkami zapinany na guziczki, stójka. Cena wyjściowa do rozmiaru 128 była 29,90, po przecenie 14 zł. Od rozmiaru 134 była chyba wyższa. Bluzeczka jest z białego trykotu, bardzo ładnie wygląda na dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Warszawa 01.08.09, 22:02 w smyku w GM duzo bluzek z krótkim, duzo bialych bluzek - kupilam mlodej z krotkim rekawem za 17zl (przeceniona z 35zl), i z krotkim i z dlugim. Ja szukalam jeszcze spodenek takch bardziej dresowych do przedszkola ale nic nie bylo. Dla niemowlakow raczej malenkie rozmiary (3M), na mojego za duzo nie bylo - a koszulek wiecej juz nie potrzebuje. Sporo tych ubranek jest, naprawde mozna cos fajnego wybrac, ale ja juz koncze swoje zakupy wyprzedazowe, moze jeszcze zajrze do Coccodrillo jak juz sie na -70% doczekam Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: do agata9991 01.08.09, 22:12 kurcze, w Warszawie nie ma żadnych trykotowych, białych ani kaloszy, ani płaszczyków przeciwdeszczowych Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Re: do agata9991 01.08.09, 22:28 a mi sie wydaje ze ja wlasnie cos podobnego kupilam, nie jestem tylko pewna, czy ma stojke czy raczej zaokraglenie pod szyje (uprana wisi na balkonie, za ciemno zeby sprawdzac )tylko moja ma jeszcze taka gumeczke w biodrach i jest troche dluzsza, ale bardzo ladnie wyglada na dziecku. Ja kupilam 104 ale byly tez na pewno wieksze, kupilam wlasnie w GM Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: smyk -50% na ubrania 03.08.09, 19:41 Warto sie wybrać, bo faktycznie mocno przeceniono ubranka. Niby wybór juz nieduzy (wieszaki troche przetrzebione), ale wyszłam chyba z 8 bluzeczkami z dł. i kr. rekawami (jak na mnie, na zakupy w jednym sklepie to duzo , w rozmiarach od 92 do 134. Byc może częśc będzie do zwrotu (jeszcze nie mierzyłam corkom), bo niektóre bluzeczki szczuplutkie, ale na pewno coś zostawię. Faktycznie ubranka licencyjne równiez przecenione, np. bluzki z pet shopami z dł. rekawami kupiłam po 17 czy 17,90. Inne sa po 14 zł. Przecenione sa tez buty - ja wzięłam tenisówki przecenione na 17 zł. Z nowej kolekcji wisiały juz m. in. szkolne spodniczki czarne z zakladkami i białe bluzki koszulowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: smyk -50% na ubrania 03.08.09, 19:43 Acha, byłam w arkadii. I widziałam jeszcze ładne kostiumy jednoczęściowe z pet shopami, ale byly tylko dwa na 122. Nie pamietam ceny, ale pamietam, że była niewysoka (19,90 albo 29 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
constanta Re: Czy można liczyc na -70%? 11.08.09, 15:57 nie 70% nie bedzie, wyprzeaż jest do konca tygodnia , od poniedziałku tylko nowa kolekcja Odpowiedz Link Zgłoś