lucka6 03.08.09, 16:03 Może polecicie jakieś fajne serie samochodzików, takie najlepiej które można jeść chciałam młodemu coś kupić (8,5 mca), ale nie wiem co warto, a Wy jesteście prawdziwą kopalnią wiedzy z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenland Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 03.08.09, 21:31 Moj synek ma niespelna 10 m-cy i jako pierwsze autko kupilismy mu miękkie autko Tonka firmy Hasbro (takie z gumy). Szrzecze polecam. www.kolorowakrowa.pl/Tonka-samochodziki-2-sztuki-p783.php Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 04.08.09, 13:15 o, super, to sobie poogladam, dzieki a taki zestaw na przyklad - bo czytalam ze playskool tez ma takie miekkie samochodziki? www.allegro.pl/item701619396_playskool_wheel_pals_wiaderko_z_samochodami.html www.allegro.pl/item686067934_playskool_wheel_pals_samochodzik_beczkowoz.html Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 04.08.09, 17:35 to jest dokladnie to samo - w opisie aukcji tez jest Hasbro. Chyba Playskool i Hasbro to jedno i to samo Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 04.08.09, 17:43 my akurat mamy ten samochodzik: www.allegro.pl/item686066215_playskool_wheel_pals_samochodzik_9.html On jest chyba większy niz te w zestawie z pierwszego twojego linka. Odpowiedz Link Zgłoś
cibora Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 04.08.09, 16:56 Witam! Polecam Radiowóz Bobasa firmy Tolo, o taki: merlin.pl/Radiowoz-Bobasa_Tolo/browse/product/206,433570.html My z tej serii mamy jeszcze wóz strażacki. Świetnie jeżdżą i świetnie się je obgryza Polecam i pozdrawiam! Agnieszka i Staś (03.05.2008) Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 04.08.09, 21:26 kupilam te 2 wieksze z hasbro w smyku, kosztowaly troche wiecej niz zalinkowane, ale z przesylka pewnie wyjdzie to samo. No i dobrze ze byly 2 w zestawie, bo samochodzik tez bardzo spodobal sie mojej starszej córce, Adaśkowi chyba też sie spodobał, ale młoda nie bardzo go chciała dopuścić a te z firmy Tolo sobie dodalam do przechowalni w merlinie, dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
black.joanna Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 04.08.09, 21:58 Polecam samochody Tonka. Mamy całą kolekcję od malutkich po całkiem spore. Są miękkie, jakby z gumy. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 05.08.09, 23:31 Przypomnialo mi się, ze jeszcze fajne są autka firmy VIKING Toys. Mają świetne koła - nie robią hałasu jak jadą, są z rewelacyjnej jakosci elastycznego tworzywa zrobione. Mamy jedno malutkie (okolo 5 cm dlugosci) i kilka większych jeszcze po starszym synku - rewelacja. www.vikingtoys.se/uk/produktnyheter.asp na allegro znalazłam tylko to ale w sklepach widzialam ciekawe wzory autek: allegro.pl/item703522402_kabriolet_do_piaskownicy_viking_polecam_hit.html Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 06.08.09, 21:53 Był taki fantastyczny samochod Fisher Price, od 6 m-cy. Miał na dachu takie kolce, do których przyczepiało się zwierzątka. Chyba z tej samej serii był jeszcze traktor czy coś. Niemowlaki to uwielbiały, sama kupiłam kilkorgu, a teraz, kiedy chciałabym dla synka, to już nigdzie tego nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 06.08.09, 23:26 froobek, taki moze? www.tomi.pl/szczegoly/8411/fisherprice_traktor_j0893_od_15_lat_warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: jaki samochodzik dla niemowlaka? 07.08.09, 22:07 Nieeeee, inny... A już myślałam, że się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś