Dodaj do ulubionych

CD SEN BOBASA

10.08.09, 17:11
Hej! Na allegro znalazlam plyte cd Sen Bobasa - z muzyka relaksujaca i usypiajaca dla maluchow. Czy, ktoras z was uzywala juz tej plyty? Jedna kolezanka mowila mi ze to naprawde dziala szczegolnie dzwiek suszarki przy usypianiu jej bombla, ale chcialam zasiegnac porady jeszcze u wassmile z gory dziekuje!

PS> link do plyty
allegro.pl/item710169996_okazja_plyta_cd_sen_bobasa_suszarka_las_itp.html
Obserwuj wątek
    • joanna_giza Re: CD SEN BOBASA 10.08.09, 17:16
      hej! ja kupilam Sen Bobasa miesiac temu i musze przyznac rewelacja! plyta jest
      swietna - jak tylko puszczam mojemu piotrusiowi suszarke to zaraz usypiasmile a
      najlepsze jest to ze mnie sama relaksuje inny kawalek z tej plyty - las noca!smile
      wiec jak najbardziej i z calym sercem polecam!smile
      • agula.1975 Re: CD SEN BOBASA 10.08.09, 21:03
        Ja mam tą płytkę od 3 tygodni i też uważam, że rewelka. Na zaśnięcie dla mojej Małej działają najlepiej suszarka i odkurzacz, a na takie wyciszenie się przed spaniem - szum morza. Wcześniej używałam prawdziwej suszarki i byłam uziemiona, tym bardziej, że trzymałam naciśnięty przycisk nawiewu chłodnego powietrza. Jedyną wadą jest to, że nie chce mi tej płutki odczytywać wieża LG, musimy używać prznośnego oddtwarzacza CD Grundiga, który podłączamy do kolumn.
    • camel_3d Re: CD SEN BOBASA 10.08.09, 22:47
      wlaczam malemu mozarta, normalnego..a nie dl amaluchow i tez usypia..
      • ania_marta Re: CD SEN BOBASA 14.10.09, 23:00
        a na mojego Jasia Mozart nie dziala... ale na szczescie Sen Bobasa taksmile
        tak na uspokojenie najbardziej na niego dziala szum morza i las nocą, ale przy usypianiu suszarka jest niezastapiona!!!
        nie wiem co bym zrobila jakbym musiala siedziec przy nim z ciagle wlaczana do pradu suszarka!!! oszalalabym chyba! no i jakie rachunki! a tak wlaczam mu plyte i zaraz jest spokojnysmile
        tak wiec anno nie zwlekaj bo tak jak joasia zdecydowanie ci plyte polecamsmile Naprawde wartosmile
    • pagaa Re: CD SEN BOBASA 15.10.09, 08:24
      kupuj!
      ja kupiłam i rewelka! suszarkę włączałam jak miał kolki, to go dźwięk uspokajał,
      a le odkąd sie kole wstręciole skończyły, to jego ulubioną jest..las nocą,
      włączam i po kilku sekundach dosłownie powieki stają się ciężkie, i za minute,
      dwie śpibig_grin tam jest jeszcze szum morza, deszcz itp.
    • pagaa Re: CD SEN BOBASA 15.10.09, 08:26
      na moim LG działa..a mozarta tpo ma daleko w poważaniu, jeszcze w południe i
      mariolla Kazika działają uspokajająco na naszegowink
      • kasia_nowacka Re: CD SEN BOBASA 15.10.09, 12:03
        ja tez uwazam ze plyta rewelacja!!! mam juz od 2och miesiecy i jestem strasznie
        zadowolona!!! u mojego tez na kolki najlepsza byla suszarka, a teraz podobnie
        jak u pagii zasypia najszybciej przy lesie noca smile
        • donmarjano Re: CD SEN BOBASA 17.10.09, 14:03
          ja tam nie wiem na jakiej zasadzie to dziala ale...smile na mojego malego tez
          dziala tylko suszarka zeby sie uspokoilsmile i chyba bym oszalal jakbym ciagle mial
          siedziec przy nim z suszarka w reku smile po tygodniu znudzilo i cale szczescie na
          allegro znalazlem ta plyte i co tu duzo mowic - tak jak kolezanka wyzej sadze,
          ze rewelka smile
          • janka39 Re: CD SEN BOBASA 17.10.09, 19:57
            a nie taniej wlaczyc dziecku suszarke, skoro suszarka tak usypiajaco
            dziala wink
    • lindan Re: CD SEN BOBASA 17.10.09, 20:36
      Można ściągnąć z netu dźwięk włączonej suszarki - godzinny a nie 10 minutowy jak
      to jest na płycie. Dzieci pamiętają z życia płodowego szum przepływu krwi stąd
      ten efekt usypiania. Mój właśnie śpi słodko...a suszarka z CD suszy...Pozdr.
      • mmmm76 Re: CD SEN BOBASA 17.10.09, 21:38
        a moge prosić o link do miejsca gdzie moge ściągnąć.... mam własnie
        saune w pokoju po seansie z tradycyjną suszarką....
        • lindan Re: CD SEN BOBASA 18.10.09, 20:31
          Wklejam linka, z którego ja skorzystałam. Pozdr.

www.rodzinko.pl/viewtopic.php?t=5687
    • my_cha1 Re: CD SEN BOBASA 17.10.09, 22:37
      a czy utwór pt suszarka, to faktycznie tylko odgłos suszarki czy jakoś wzbogacony?
      i jak wyglądają inne utwory?
      bo mnie nieco zaintrygowałyście tą płytą

mój maluch póki co usypia tylko lulany lub przy piersi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka