asioch Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 22.11.03, 15:53 Podajcie mi swoj adres e-mail a odpisze i opsze wam szczegoly!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 22.11.03, 17:33 Chociaż mam dobrą pracę chętnie dorobię sobie parę groszy (mam wolne weekendy) muszka_tse_tse@gazeta.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia27 Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 22.11.03, 20:18 ja tez poproszę lala.sylwia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 22.11.03, 21:11 Ja bardzo chętnie. Pisz na adres grazynkaz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaso Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 22.11.03, 23:51 Brzmi zachęcająco korzystam z adresu gazetowego. Pozdrawiam, Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 27.11.03, 14:38 Dobra, wykazuję się naiwnością, ja też poproszę o dane na temat tej roboty mama_wiktora@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amadores Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 22.11.03, 22:39 Prosze o informacje! amadores@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magda.u Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 22.11.03, 23:08 witam, ja poprosżę o szczegóły Pozdrawiam magda.u@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasjusz3 Gratuluję naiwności 23.11.03, 08:08 Teraz Wasze skrzynki zostaną zasypane toną spamu pod tytulem reklama elektrycznej ubijaczki do piany. Panna pozbiera adresy, powysyła je do firemek typu "krzak" i zgarnie za to kasę, a Wam pozostanie założenie sobie alternatywnego adresu e-mail. Szczególnie zazdroszczę modemowcom. Jak będą ściągać po 30 maili dziennie, a w każdym z nich śmieci, może byc całkiem zabawnie. Numer stary jak świat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasik8 Re: Gratuluję naiwności 25.11.03, 11:59 Rzeczywiscie brzmi to naiwnie... Asioch moglby napisac o co w tym chodzi bez zbierania poszczegolnych adresow. Przeciez jesli masz propozycje pracy to kazda po przeczytaniu jej rozpatrzy ja i ewentualnie wysle Ci swoje dane. To troche wyglada na naciagactwo moim zdaniem..ktore moze skonczyc sie tak jak pisze Kasjusz...a moze i gorzej..moze dostaniecie jakiegos trojana lub inny wirus...? Przeciez w normalnym zyciu tez sie wszystkim nie rozdaje swojego adresu domowego prawda? Troche rozwagi. Jesli Pani Asioch nie ma nic do ukrycia..to prosimy o szczegoly na forum. Kasik Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 23.11.03, 09:03 Jest tylko jedna prosba do asioch, post o danym temacie można umieścić na jednym podforum, Ty już zamiesciłaś taki post na salonie i te dziewczyny które chcą sie wiecej dowiedzieć do tegoz wątku na salon zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kasik8 Re: do Rubi 25.11.03, 12:36 Sory..ale ja takiego watku tam nie wiedze..ani pod takim tytulem ani autorem..chyba ze juz slepne. Kasik Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: do Kasik8 26.11.03, 06:45 Nie ślepniesz, post został wykasowany i jest o tym informacja w poscie o pt do Moderatorek autorstwa chalsi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=9259758 A uszczypliwosć nie jest hyba tu na miejscu, bo gdy pisałamten post watek jeszcze istniał i chyba wystarczyło zapytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasik8 Re: do Rudi 26.11.03, 16:52 A gdzie widzisz w moim poscie uszczypilwosc??? Napisalam ze postu nie widze i przez wyszukiwarke rowniez go nie moglam znalesc..to wszystko post byl skierowany do Ciebie gdyz Ty o tym napisalas. Chyba jestes przewrazliwiona. Kasik Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: do Rubi 26.11.03, 19:27 Przede wszystkim przepraszam ze wkradły się do mojego postu błędy, ale pisałam go wcześnie rano i chyba jeszcze się nie obudziłam. A uszczypliwosć widziałam i widzę w sformułowaniu: chyba ślepnę. Wyjaśniłam, że informacja o skasowaniu poszukiwanego przez Ciebie wątku jest zawarta w poście chalsi pt. Do moderatorek (link w poprzednim moim poście do Ciebie), a w czasie gdy pisałam uwagę do postu o zarabianiu pieniędzy wątek ten istniał we wskazanym przeze mnie miejscu. Forum na szczeście nie pozostaje niezmienne, niektóre posty ulegają przenoszeniu lub kasowaniu i proszę nie mieć do mnie żalu o to, że juz opisanego wyżej wątku nie ma. W poście chalsi znajdziesz zresztą uzasadnienie skasowania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasik8 Re: do Rubi 26.11.03, 23:49 W dalszym ciagu nie rozumiem Twojego oburzenia...ale trudno. Nie wiem czemu tlumaczysz sie za innych..ja swoje zdanie na temat "naiwnosci postu" zawarlam wyzej...post nie byl skierowany do Ciebie, tylko do osob, ktore ewentualne mogly wpasc w pulapke naciagactwa . Do Ciebie jedynie bylo zapytanie gdzie go moge znalesc, gdyz to wlasnie Ty wskazalas ewentualne zrodlo dostepu. Dlatego tez post byl zaadresowany do Ciebie...wiec w czym widzisz problem..w jakiej uszczypliwosci? uszczypliwoscia nazywasz moje okreslenie siebie samej ewentualna slepota??? przeciez to nie obraza Ciebie dziewczyno. Dlaczego tak napisalam? bo moze gdybys mnie nieco znala to bys zrozumialam...iz jestem teraz w ciazy i ostatnio wiele pisalam o roztargnieniu, rozkojarzeniu itp...ten teks iz moze slepne jest przejawem zartu na swoj wlasny temat. Ale co ja tu wogle sie tlumacze? Nie bylo zawarte NIC...pod Twoim adresem a dla mnie nadal jestes nadwrazliwa i nie wiem czemu tak zaborczo tlumaczysz czemu znikaja innych posty. Wogle klutnia jest bezsensowna i zupelnie nie na temat. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: do Rubi 27.11.03, 19:22 a ja jestem ciekawa czy panny ktore podaly swoje adresy wogole cos dostaly (procz spamu)? Na wszelki wypadek - zawsze mozna podac adres gazetowy z dopiskiem "nospam" po @ - przynajniej automat go nie wychwyci do wysylki... Odpowiedz Link Zgłoś
kasik8 Re: do Rubi 27.11.03, 19:29 Tak Reniu tylko ze ten co wysyla to wie zeby tego nie podawac..tego dopisku nospam... Wszystko tu wyglada smiesznie i szkoda nerwow...kazda ma swoj rozum. Szkoda tylko ze sama "zainteresowana" nie odezwala sie od czasu poslania glownego postu.. Nie odpowiedziala na zadne pytania itp. to juz wedlug mnie daje do myslenia. pozdrawiam Kasik Odpowiedz Link Zgłoś
monica_belluci Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 28.11.03, 14:05 monica_belluci@NOSPAM.gazeta.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
asioch Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 05.12.03, 10:01 Witam wszystkich! Rzeczywiście nie wyslalam wam zadnych informacji.A to dlatego... Nie bylo mnie w necie jakies dwa dni po wyslaniu tego glownego postu a pozniej jak przeczytalam co o tym myslicie to zrezygnowalam.Bo jesli macie takie zdanie na ten temat-a kazdy ma prawo miec wlasne-to po co zawracac wam glowe. Przepraszam wszystkich za zamieszanie.Obiecuje ze to sie juz nie powtorzy. Ps.A jesli chodzi o wasze adresy e-mail to naprawde do niczego ich nie wykorzystalam.I nie wykorzystam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
modalna Re: Chcecie zarabiac siedzac w domu??? 07.12.03, 10:15 Ale przecież bardzo wiele dziewczyn prosiło o informacje, a tylko kilka miało podejrzenia! Nie powinnaś się teraz wycofywać, bo to nie w porządku w stosunku do tych dziewczyn, które Ci zaufały! Nie rozumiem dlaczego nie miałabyś im przesłać tych informacji? Obrażasz się na nie za to, że inne skrytykowały Twój post? Odpowiedzialność zbiorowa? Nie rozumiem Twojej decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś