sueellen 22.11.09, 19:16 Która miała taką piłkę: www.birthease.co.uk/birthease_shop/Birth-Birthing-Ball.shtml?gclid=CLKfrOWYn54CFZ1h4wodGTDLmA w domu i faktycznie korzystała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Piłka 22.11.09, 19:45 ja mialam tylko czy pytasz o cwiczenia na niej przed porodem czy w trakcie? przed cwiczylam - owszem w trakcie- to ostatnia rzecz o ktorej sie mysli Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Piłka 22.11.09, 22:52 No właśnie chodzi mi o te pierwszą fazę porodu którą się spędza w domu. Moja położna bardzo zachwala tę piłkę, choć sama jak twierdzi kroiła wtedy marchewkę i gotowała zupę bo by zwariowała nic nie robiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
czaarodziejka Re: Piłka 23.11.09, 09:23 Ja akurat nie miałam takiej piłki ALE w szkole rodzenia mieliśmy ćwiczenia na takiej piłce-bardzo fajna sprawa!Nie kupiłam jej jednak do domu,bo ćwiczyłam z płytą dvd kupioną na allegro i uznałam,że już piłka mi niepotrzebna.Ale ze szkoły rodzenia kobitki kupowały piłkę na allegro (ok. 30 zł koszt). To może być też zwykła piłka z marketu z działu dla dzieci, lecz nie zawsze takie są dostępne.Jeśli ćwiczyłaś przed c i wiesz,że będziesz ćwiczyła w domu to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś