karoline80 30.11.09, 17:56 Dziewczyny czy w czasie ciąży porobiły Wam się znamiona? Mi się zrobił pieprzyk na plecach czarny ale własnie nie wiem czy to w ciązy czy wcześniej. Miałyście tak może???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabeena Re: Pieprzyk 30.11.09, 18:15 W ciąży pod wpływem hormonów mogą występować zmiany skórne. Mogłaś nie mieć pieprzyka wcześniej, mogłaś mieć i mógł ściemnieć. Jeśli masz co do niego wątpliwości, powinnaś na wszelki wypadek iść do dermatologa, podobnie jeśli pieprzyk jest np. pod ramiączkiem stanika i jest narażony na obtarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Pieprzyk 01.12.09, 10:54 U mnie w ciąży kilka pieprzyków się pojawiło, kilka uwypukliło. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: Pieprzyk 01.12.09, 23:08 mnie się przebarwił po ciązy, więc poszłam do onkologa wyrąbać Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Pieprzyk 02.12.09, 10:11 Na pewno watro udać się do dermatologa lub omkologa, jeżeli coś cię niepokoi. Gdyby z pieprzykiem cos było nie tak, nie martw się, w ciąży można usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
paniluna Re: Pieprzyk 02.12.09, 12:17 A ja jestem bardzo podatna na pieprzyki i kilka mi przybyło i kilka zmieniło zabarwienie na ciemniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś