Gość: asienka13 IP: 193.201.167.* 09.12.09, 12:18 Czy w ciązy można jeść owoce morza? Chodzi mi głównie o mule i krewetki. Uwielbiam je! Niby można, ale z drugiej strony szybko się psują, więc może nie powinnam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loganmylove Re: owoce morza w ciązy 09.12.09, 12:27 W Polsce raczej się twierdzi, że nie można ale szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć, że w krajach gdzie jada się je na co dzień ciężarne rezygnują Ja postanowiłam wypośrodkować i jem rzadko Rodzę na dniach i wygląda na to, że dziecko jest zdrowe jak rzepka Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: owoce morza w ciązy 09.12.09, 13:27 Podstawa to zeby nie byly surowe. Ogolnie uwaza sie, ze sa niezdrowe, bo gromadza w sobie toksyny z morz o wiele bardziej, niz ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lojek Re: owoce morza w ciązy 09.12.09, 13:39 Owoce morza... ostrożnie. Ale ciąża to nie choroba tylko stan błogosławiony.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qualcuna Re: owoce morza w ciązy IP: *.47-151.net24.it 10.12.09, 13:09 ja tu we Wloszech nie wyobrazam sobie 9miesiecy bez frutti di mare. oczywiscie gotowane badz pieczone, wszelkiej surowizny poza warzywami i owocami lepiej unikac Odpowiedz Link Zgłoś