Gość: Martyna IP: *.chello.pl 14.01.10, 12:52 Czy brak wycieku siary w czasie całej ciąży może świadczyc o niedoborze lub całkowitym braku pokarmu po urodzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ivy Re: siara w ciąży IP: 82.150.6.* 14.01.10, 13:32 oczywiście, że nie, siara to tylko opcja, nie wyposażenie standardowe Odpowiedz Link Zgłoś
mamaix Re: siara w ciąży 14.01.10, 14:10 jasne że nie.. nawet lepiej jak nie wycieka przynajmniej nie musisz używać wkładek laktacyjnych. w 1 ciąży miałam siarę od 6 mies i nie było to zbyt przyjemnym uczuciem.. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_73 Re: siara w ciąży 14.01.10, 14:18 Nie ma żadnej zależności. Ja w pierwszej ciąży miałam wycieki od 6 miesiąca, a potem jak urodziłam pokarmu miałam bardzo mało i musiałam dokarmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Do gaga_73 od moderatorki 14.01.10, 15:28 Jako moderatorka muszę zwrócić uwagę, że według zasad forum Edziecko sygnaturka nie powinna mieć więcej niż 4 linijki tekstu. Jeśli jest to obrazek (np. zdjęcie czy suwaczek) nie powinien być w pionie większy niż orientacyjne cztery linijki tekstu. Ponieważ każdy z twoich suwaczków odpowiada mniej więcej 4 linijkom, muszę prosić, abyś zmieniła swoją sygnaturkę, np. zostawiając tylko jeden z nich. Możesz też tak ustawić sygnaturkę, aby obrazki ukazywały się na zmianę. Wklejam info: ------------------------ Jak losować sygnaturkę: Możesz wybrać kilka lub kilkanaście wersji podpisu, które będą dołączane losowo do Twoich listów. Wpisz je kolejno w pole "Sygnaturka", oddzielając je od siebie linią zawierającą wyłącznie znaki <*> np.: podpis 1 <*> podpis 2 Wylosowany podpis będzie się pojawiał w polu pod tekstem nowego postu, gdzie możesz go edytować lub usunąć. ------------------------- Jakbyś miała problemy z ustawianiem, polecam forum Testowe, tam można sobie kombinować z sygnaturką, i patrzeć, czy się dobrze układa. forum.gazeta.pl/forum/f,1,Testowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_73 Re: Do gaga_73 od moderatorki 14.01.10, 17:18 Zrobione. Myślałam, że moje sygnaturki właśnie mają 4 linijki. Sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: siara w ciąży 14.01.10, 15:24 Oczywiście że siara jest "standardowa" - "opcjonalny" jest tylko jej wypływ. Siara tworzy się w piersiach już od ok. 16t u wszystkich ciężarnych. Ale niepowiększenie się piersi, brak wypływu siary, jej kolor ani ilość nie maja żadnego wpływu na późniejsze karmienie. Polecam forum eksperckie Karmienie piersią: forum.gazeta.pl/forum/f,570,Karmienie_piersia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zina Re: siara w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 13:48 Jestem w 6mc i od ponad miesiąca wypływa mi siara ale nie codziennie i tylko w nocy jak spię. Myslę ze nie ma to nic wspólnego z póniejszą ilością mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: siara w ciąży IP: *.chello.pl 15.01.10, 16:28 Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Do Ziny 15.01.10, 18:32 Mam do ciebie prywatne pytanie: czy twój nick odpowiada może twojemu imieniu? (Zapewniam, że pytam nie z czystej ciekawości. Jak chcesz zachować anonimowość, możesz napisać do mnie na mail gazetowy.) Odpowiedz Link Zgłoś