Dodaj do ulubionych

Osłabienie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 09:01
Witam! Mam pytanie dotyczace oslabienia. Zauwazylam ze gdy robie sie głodna robie sie rowniez oslabiona tzn. poce sie i sie trzese po jedzeniu jeszcze jakis czas nie moge dojsc do siebie. Czy ktoras z was miala juz tez tak czy jest to moze spowodowane spadkiem hemoglobiny?? Jestem w 6tym. mc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ivy Re: Osłabienie IP: 82.150.6.* 22.01.10, 09:32
      Cukier Ci spada najprawdopodobniej i po jedzeniu organizm musi mieć chwilę, żeby
      go "zabrać" z posiłku. Noś przy sobie zawsze jakąś przekąskę na wypadek gdybyś
      nagle się głodna zrobiła i nie miała skąd dostać/kupić niczego.
      • back-to-black Re: Osłabienie 22.01.10, 09:50
        Miałam to samo, nie przejmuj się. Inne koleżanki, które ciążę mają już za sobą
        też tego doświadczały. Tak jak wyżej - polecam woreczek orzechów / suszonych
        owoców zawsze mieć przy sobie i problem z głowy. Jedz regularnie o stałych porach.
    • anulkau Re: Osłabienie 22.01.10, 14:52
      ja tak mam od zawsze... Muszę zawsze coś słodkiego ze sobą nosić, bo kiedy
      dopada mnie osłabienie, to nie mam sił nawet szukać sklepu, żeby coś kupić.
      Trzęsę się, opadam z sił, pocę się cała i bardzo trzęsą mi się ręce...
      Teraz, kiedy jestem w ciąży dopada mnie to jeszcze częściej, muszę pilnować
      regularnych posiłków i często coś przegryzać.

Natomiast badanie cukru na czczo wyszło tylko delikatnie poniżej normy.
      • Gość: gość Re: Osłabienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 16:00
        Dziękuje Wam bardzo za odpowiedzi. Juz sie tym nie bede tak przejmowacsmile Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka