mroweczkaaga 28.01.10, 12:45 Dziewczyny, polećcie jakiś dobry krem do rąk- mam bardzo wysuszone, wręcz popękane dłonie a krem który stosowałam do tej pory pomaga na bardzo krótko ;/ Aha, ten krem to Invisible Gloves - Eveline Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katiusza1981 Re: Bardzo sucha skóra 28.01.10, 14:34 Ja stosuję Nivea SOS Intensive Balm, jest najlepszy ze wszystkich jakie stosowałam, ale i tak mógłby działać lepiej. Ale co zrobić, nie trafiłam jeszcze na krem do rąk, z którego w 100% byłabym zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: Bardzo sucha skóra 28.01.10, 14:35 moze cos z apteki polecone przez farmaceute... Odpowiedz Link Zgłoś
sja75 Re: Bardzo sucha skóra 28.01.10, 19:49 neutrogena ,polecam lekko podgrzać oliwe z oliwek- na to foliowe rękawiczki i posiedzieć z tym ok 30 min Odpowiedz Link Zgłoś
adamczykowa Re: Bardzo sucha skóra 28.01.10, 21:06 Garnier czerwony (regenerujący krem z alantoiną) do rąk zniszczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
elachobham Re: Bardzo sucha skóra 28.01.10, 21:34 Balneum Intensiv - do kupienia tylko w aptece. uzywam ladnych pare lat - pracowalam kiedys w szkole i kreda robila masakre z moich rak, dermatolog przepisal miedzy innymi ten krem i od tamtego czasu uzywam tylko tego kremu. Odpowiedz Link Zgłoś
justynagl Re: Bardzo sucha skóra 28.01.10, 22:58 Kilkanascie dni temu napisałam na ten sam temat nowy wątek. Ponad dwa miesiące WSMAROWYWAŁAM WSZYSTKO!!!!! co było możliwe i z porad koleżanek z forum. Nie wiem co mi ostetecznie pomogło. Ale od tygodnia mam spokoj. Skora przestała mi pękac NAjczesciej smarowałam zwykłą oliwa z oliwek( taką z kuchni)- kilkanascie razy jak tylko byłam w kuchni i ....oliwką na rozstępy i do MASAżU KROCZA-WELEDY- ktorą jak wiadomo stosuje się do czegos innego A zreszta poczytaj sobie moj temat: forum.gazeta.pl/forum/w,585,105243339,105243339,Pekajaca_skora_na_dloniach.htmlpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karoll2001 Re: Bardzo sucha skóra 30.01.10, 12:47 U mnie najlepiej sprawdził się Garnier, ale do wrażliwej skóry - biała tubka, bo regeneruje i łagodzi, nie ma uczucia pieczenia po nałożeniu. Jetem fryzjerką, a to zawód pękającej, suchej skóry na rękach, zwłaszcza zimą Odpowiedz Link Zgłoś