lorana 25.02.04, 14:42 Czy ktoś zna może miejsce na terenie Łodzi gdzie robią takowe USG??????/ jeżeli tak to podajcie mi namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziki Re: USG3D w Łodzi????? 25.02.04, 18:00 Z tego co wiem w Łodzi USG 3D jeszcze nigdzie nie robią. Sama swego czasu szukałam info na ten temat. Najbliżej w Warszawie można takowe zrobić, ale ja sobie darowałam. Pozdrawiam, MAGDA i majowy Lesio w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
renis66 Re: USG3D w Łodzi????? 26.02.04, 11:40 Niestety Magda ma racje w Łodzi tego juz nie robią. Kiedyś był sprzet w madurowiczu ale niestety popsuł się i jak do tej pory nie został naprawiony. W w-wie podobno kosztuje to 300-400 zł i oprócz tego ze wszystko widać dokładniej nie ma różnicy. Ja wole poczekac i zobaczyc malutka w realu Pozdrawiam i życzę cierpliwości. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
lorana Re: USG3D w Łodzi????? 26.02.04, 16:23 No tak to może i prawda ja poprostu szukam czegoś co będzie naprawdę realne bo już się nie mogę doczekac dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś