Dodaj do ulubionych

Pul Minkee

24.04.10, 15:56
Proszę o opinię

www.allegro.pl/item1013613021_pieluchy_pieluszki_wielorazowe_pul_minkee.html
Obserwuj wątek
    • asiunia_87 Re: Pul Minkee 25.04.10, 19:13
      Mam tą pieluszkę. Białą w czarne kropeczki. Teraz zamówiłam jeszcze tygryska
      (Mamamaria sprzedawała na chusty.info). Całkiem zgrabna, fajna pielusia. Zdarza
      się jej przepuścić, ale to po dłuższym czasie. Za 34zł to mogę polecić smile
    • ddosiek Re: Pul Minkee 10.06.10, 14:02
      Mam taką krówkę i serca. Wg mnie sa świetne. Nie tak zgrabne jak IB,
      ale mają swój urok. Polarek się kulkuje po paru praniach, ale to
      normalne. Wkładki szybko schną, otulaczyk błyskawicznie. U nas
      wytrzymują równie długo jak IB. Sa na rzepy i na napki. co kto woli.
      Tylko te na rzepy są troszke większe.
      Przy zabrudzeniach łatwo sie spierają.
      Jak dla mnie i moich koleżanek sa ekstra. Tym bardziej, że cena jest
      przekonująca.
    • anarebel83 Re: Pul Minkee 04.02.11, 22:46
      Od kilku dni testuje te pieluszki i niestety, NIE polecam. Lepiej wydać troszkę więcej i kupić lepsze. Wkłady do nich są ultra cienkie i ultra chłonne, czyli szybko nasiąkają (przy mojej Niuni co godzinkę trzeba wymienić wkład oraz kieszonkę - góra za drugim razem, bo jest mocno mokra, nie zapewnia uczucia suchości). Często przesiąkają (zwłaszcza w nóżkach, a gumki uciskają) i wszystko do prania. Stosuję również Fuzzi Bunz Perfect Size-Kieszonka w Idealnym Rozmiarze (rozmiar M 6,5-11,5 kg) i są rewelacyjne. Przyznam szczerze, że pul-minkee i FB są tej samej wielkości co oznacza, że Pul minkee nie są na "cały" okres pieluchowania i dzidzia wyrośnie z nich. Dodatkowo kieszonka długo schnie, a same materiały są wątpliwej jakości.
    • iciako Re: Pul Minkee 22.02.11, 12:24
      są śliczne
      nie przeciekają
      mają chłonną wkładkę -a można dodać do tego drugą by zwiększyć chłonność
      od pupy suchutko
      są tanie a nie różnią się od moich kieszonek BG za które dałam sporo więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka