szenzi333 24.04.10, 15:56 Proszę o opinię www.allegro.pl/item1013613021_pieluchy_pieluszki_wielorazowe_pul_minkee.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia_87 Re: Pul Minkee 25.04.10, 19:13 Mam tą pieluszkę. Białą w czarne kropeczki. Teraz zamówiłam jeszcze tygryska (Mamamaria sprzedawała na chusty.info). Całkiem zgrabna, fajna pielusia. Zdarza się jej przepuścić, ale to po dłuższym czasie. Za 34zł to mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
ddosiek Re: Pul Minkee 10.06.10, 14:02 Mam taką krówkę i serca. Wg mnie sa świetne. Nie tak zgrabne jak IB, ale mają swój urok. Polarek się kulkuje po paru praniach, ale to normalne. Wkładki szybko schną, otulaczyk błyskawicznie. U nas wytrzymują równie długo jak IB. Sa na rzepy i na napki. co kto woli. Tylko te na rzepy są troszke większe. Przy zabrudzeniach łatwo sie spierają. Jak dla mnie i moich koleżanek sa ekstra. Tym bardziej, że cena jest przekonująca. Odpowiedz Link Zgłoś
anarebel83 Re: Pul Minkee 04.02.11, 22:46 Od kilku dni testuje te pieluszki i niestety, NIE polecam. Lepiej wydać troszkę więcej i kupić lepsze. Wkłady do nich są ultra cienkie i ultra chłonne, czyli szybko nasiąkają (przy mojej Niuni co godzinkę trzeba wymienić wkład oraz kieszonkę - góra za drugim razem, bo jest mocno mokra, nie zapewnia uczucia suchości). Często przesiąkają (zwłaszcza w nóżkach, a gumki uciskają) i wszystko do prania. Stosuję również Fuzzi Bunz Perfect Size-Kieszonka w Idealnym Rozmiarze (rozmiar M 6,5-11,5 kg) i są rewelacyjne. Przyznam szczerze, że pul-minkee i FB są tej samej wielkości co oznacza, że Pul minkee nie są na "cały" okres pieluchowania i dzidzia wyrośnie z nich. Dodatkowo kieszonka długo schnie, a same materiały są wątpliwej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
iciako Re: Pul Minkee 22.02.11, 12:24 są śliczne nie przeciekają mają chłonną wkładkę -a można dodać do tego drugą by zwiększyć chłonność od pupy suchutko są tanie a nie różnią się od moich kieszonek BG za które dałam sporo więcej Odpowiedz Link Zgłoś