ewas79 12.03.04, 13:54 Czy któraś z pań ma może jakiś wykaz , listę z imionami. Nie mam pojęcia jak maleństwo mam mieć na imię a nie mam nic gdzie moglabym poprzeglądac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_lunia Re: imiona 12.03.04, 14:30 najbardziej znana strona www.skarbczyk.com/ a tu inne imiona.webpark.pl/ shangri-la.radiozet.wp.pl/imiona.html www.bazy.hoga.pl/imiona.asp milego glowkowania Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiar Re: imiona 12.03.04, 14:31 polecam www.polki.pl ta jest wykaz imion milych poszukiwan!! małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
ewas79 Re: imiona 15.03.04, 08:53 kurcze wszedzie jakieś stare imiona i dziwne : TARAS np Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: imiona 15.03.04, 10:18 najlepiej idź do swojego usc, do pokoju z rejestracja noworodków, poproś o wykaz mion dopuszczonych do nadawania- bedziesz miała te, które wolno obecnie nadawać, a nie mnóstwo innych, starodawnych, albo imion sprzed chociażby kilku lat, których nie mozna w Polsce juz nadać, gdyz zmieniły sie przepisy pozdrawiam- Nicol-e Odpowiedz Link Zgłoś
ala011 Re: imiona 15.03.04, 10:47 Imiona ktore mi sie podobaja sa: Dziewczynkiylwia,Julia,Klaudia,Wiktoria,no i moje imie Manuela Chlopcow:Waldemar,Sebastian,Krystijan,Karol,Wiktor ale to ostanie nie w czegolnosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.k26 Re: imiona 16.03.04, 15:23 Mnie to się podobają bardzo takie stare imiona ale bardzo tradycyjne np. Pola, Nina, Zosia, Ania, Ewa, a dla chłopców to Antek, Franek ale też Michał na przykład.Miłego wybierania na szczęście mnie to czeka dopiero za parę miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś