onemore-81 01.08.10, 13:04 Czy któraś z mam na forum jest tego przykładem... Tzn zaplodnienie doszlo w dniu jajeczkowania a owocem jest dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka185 [...] 01.08.10, 14:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 01.08.10, 16:42 Moja druga córka. Wg książki K. Wójcika i jego rad oraz wszelkiej maści "domowych" sposobów na planowanie płci(miałam tez monitoring cyklu i lekarz moment owulacji przewidział bezbłędnie) moja Alicja miała być 300% Aleksandrem . Sex w owulację czy też przed czy po - co ma być to będzie. Dla przykładu mojej przyjaciółki 2 synowie byli poczęci na 2-3 dni przed owulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 01.08.10, 17:01 "W dni płodne doszło do zapłodnienia i będzie druga dziewczynka" Czyli jakby do zapłodnienia doszło w dni niepłodne to byłby chłopiec? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 asienka185 02.08.10, 17:32 ja dalej w sprawie za duzej sygnaturki.Wybierz sobie inny,mniejszy suwaczek,ktory wysokoscia nie przekroczy 4 linijek tekstu.Ten,ktory masz teraz nalezy niestety do sygnaturek-mutantow. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 01.08.10, 17:18 I ja. Co prawda z IUI ale też się liczy. Inseminacja na kilka godzin przed owulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka820 Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 02.08.10, 04:40 dołączam do grona Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 02.08.10, 17:22 szanse na dziewczynke w dniu owulacji sa 50:50 troche wieksze sa przed owulacja Odpowiedz Link Zgłoś
jakub3232 Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 02.08.10, 17:55 Ja jestem tego przykładem, a właściwie moja młodsza córeczka, bo poczęta została dokładnie w dniu owulacji, bo planowałam synka, bo córę już miałam ale nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi007 Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 05.08.10, 13:39 Ja jestem przykładem że to nie prawda bo mam chłopczyka :p Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 05.08.10, 14:45 Cos chyba pomyliłas. W owulacje wzrasta szansa na chłopca, nie na dziewczynke. Z tej prostej przyczyny, ze meskie plemniki są szybsze Jednak nie sugerowała bym się terminem owulacji zwłaszcza szacunkowej przy planowaniu płci Odpowiedz Link Zgłoś
dorro1 Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 06.08.10, 19:23 A ja napisze tak: zasadą jest że szybsze są plemniki męskie, więc w dniu owulacji zwiększaja sie szanse na chłopca, ale jak popatrzycie na rodziny, gdzie jest 5 córek czy 5 synów - ta zasada traci na wartości. Są poprostu mężczyźni, którzy mają przewagę plemników męskich lub żeńskich, i zawsze będą strzelac jedną z tych płci. Kiedys nawet czytałąm artykuł jakis amerykańskich naukowców, którzy dowiedli, że sa kobiety, które będą miały samych chłopców lub same dziewczynki, ponieważ idzie to organizmem samej kobiety - pewne siebie, mocno stojace na ziemi, twarde kobiety mają częściej synów... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 07.08.10, 11:04 Ja jestem dosc sceptyczna w sprawie planowania plci. W pierwsza ciaze zaszlam w 22 dniu cyklu i urodzilam dziewczynke. W druga ciaze zaszlam w 16 dniu cyklu i tez spodziewam sie dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
kisi_165 Re: zapłodnienie w owulację a poczęcie dziewczynk 02.09.13, 16:44 w owulacje trafilam i synka mam. Przed owulacja i to sporo i rzadko trafilam dwie cory. Odpowiedz Link Zgłoś