peanut2004 25.03.04, 11:29 Czy sa jakies mamcie z Rzeszowka??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majarzeszow Re: Rzeszow 25.03.04, 12:38 a przyszle mamcie moga byc ? zaczynam 8 miesiac..... mieszkam na baranowce. MAJA Odpowiedz Link Zgłoś
peanut2004 Re: Rzeszow 25.03.04, 12:57 Jak najbardziej! Myslalam,ze nikogo z Rzeszowka nie znajde! Ja tez jestem oczekujaca mamcia! Zaczal sie nam 4 miesiac i wciaz lezymy w loziu na Nowym Miescie! Ale Ci zazdroszcze,ze juz jestes w 8. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Rzeszow 25.03.04, 13:10 mieszkalam 13 lat na nowym Miescie, na podwisloczu. troche wiecej Rzeszowianek, ale glownie mamus, znjadziesz w podforum "Polska" - trzeba wejsc w Podkarpackie. a takich oczekujacych, to raczej malo. jesli masz ochote, to zparaszam na priva: zjaba@tlen.pl lub GG 379287. napisz, do kogo chodzisz i gdzie zamierzasz rodzic. pozdrawiam MAJA i 31 tc Odpowiedz Link Zgłoś
peanut2004 Re: Rzeszow 25.03.04, 13:19 nie mieszkalas przypadkiem w 24??????? Chodze do Piekosia(na razie-jutro idziemy na kontrole) mam zamiar rodzic na gorce(ale dotychczas bylam tam juz 3 razy i moje zdanie ulega zmianie). Niestety ciaza troszke kaprysna i mamy powazne zgrzyty co do lekarzy dotychczas nam pomagajacych . A ty do kogo chodzisz i gdzie zamierzasz rodzic? Pozdrowionka GG 3261931 Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Rzeszow 25.03.04, 14:09 mieszkalam na podwisloczu 2 ))))) chodze do pani Zuzak, prywatnie do MEdicoru. a rodzic bede na szopena, tam moja pani doktor pracuje. wiesz co ? znajomi ostatnio rodzili na gorce i powiedzieli ,ze ich noga tam juz wiecej nie postanie ale inni znajomi (2 lata temu) byli bardzo zadowoleni. ja juz lezalam na patologii na szopena, wiec wiem, jak tam jest - a jest w porzadku ! MAJA Odpowiedz Link Zgłoś
siria Re: Rzeszow 25.03.04, 13:22 i jeszcze ja ale jestem z drugiej strony Wisłoka Odpowiedz Link Zgłoś
peanut2004 Siria z ktorej strony? 25.03.04, 13:31 bo ja jestem z Podwislocza a Maja z baranowki? Odpowiedz Link Zgłoś
siria Re: Siria z ktorej strony? 25.03.04, 13:45 tak to jest, jak sie robi trzy rzeczy na raz i niedokładnie czyta i odpisuje W stosunku do Ciebie, Orzeszku na przeciwległym brzegu - Krakowska Płd, więc z Mają po tej samej ) uff marzy mi sie już godzina 16, dom i mała drzemka, choc z kwadransik Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
k_kasia Re: Rzeszow 25.03.04, 13:26 Hej Daga, tu Kasia K ) Ale ten internet jest maly.... Odpowiedz Link Zgłoś
peanut2004 Re: Rzeszow 25.03.04, 13:30 a ty co w Rzeszowie robisz?? swiat sie kurczy-odleglosci zanikaja! Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw77 Re: Rzeszow 25.03.04, 14:51 i ja dołaczam do Was! własnie kończe siódmy miesiąc i póki co od kilku dni jestem na zwolnieniu...mimo to czujemy sie z maluszkiem całkiem dobrze i gdyby nie ta pogoda to żyć nie umierać... POZDRAWIAM! aha jestem z N. Miasta! cium Odpowiedz Link Zgłoś
peanut2004 Re: Rzeszow 26.03.04, 11:31 Czesc dziewczyny! Co u Was slychac w ten szaro-bury i ponury dzien?? Idziemy dzisiaj do ginka podgladac malenstwo. Strasznie sie denerwuje z tego powodu, chyba juz mi tak zostanie do konca. A z tych nerwowo jestem ciagle glodna. W szczegolnosci mam straszna ochote na lasanie,alo jakos nie moge wpasc na pomysl ktore miejsce ma ta pysznosc???jakies pomysly? Pozdrowionka 13tyg. Peanut Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: Rzeszow 26.03.04, 15:45 witaM. ja mieszkam na ul. okulickiego jestem w 37 tyg ciazy asia i Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
siria Re: Rzeszow 26.03.04, 15:56 nie wiem, czy jeszcze zdążysz to przeczytać (uff co za dzień!) lasagnę mozna dostać w tym małym czymś koło Zorzy, taka pizzeria w pastelowych kolorach może nie rzuca na kolana, ale porcja taka, że na wilczy apetyt jak znalazł. ) pozdróffki S. i 15 tyg. krasnoludek Odpowiedz Link Zgłoś
peanut2004 Re: Rzeszow 27.03.04, 10:30 hej dziewczyny! CO tam u Was w ponury weekendzik? Maja jak tam po podgladaniu dzidzi ????? U nas wczoraj Peanut pokazal pelne akrobacje ( fikal cale podgladanko, az trudno bylo si e skupic na Doktorku . To chyba po mnie ma ta ruchliwosc, bo moja polowka troszke woln az natury . Ogolnie bardzo nam si epoprawily samopoczucia po badaniach, chociaz lezonko dalej zalecane. Siria szkoda,ze nie zdazylam przeczytac o miejscu kolo zorzy, za kare dostalam lasagne marchewkowa (fuuuuuuuuu) paskudztwo(a uwierzcie mi kocham marchewke), nie wiem skad ludzie biora te przepisy i to w niby wloskiej pizzerii ). W sumie to calkiem sporo nas tutaj, tylko wszyscy chyba zabiegani strasznie!!!! Napiszcie co u Was!!!! Pozdrowionka i milego weekendziku. Jezeli ktos ma ochotke to moje ICQ 260798368 lub GG 3261931 Odpowiedz Link Zgłoś
tania75 Re: Rzeszow 27.03.04, 23:22 Ja mieszkam na Paderewskiego i lasanie zawsze jadam na Lwowskiej w restauracji nad Centrum.Nr tel- 8532072 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peanut2004 Ciuszki 27.03.04, 18:33 Dziwne ale dziewczyny nie chca sie za bardzo jednoczyc, a moglybysmy wiele informacji wymieniac! Jezeli chodzi o ciuszki to fakt,ze jest kiepsko ale warto sprawdzic www.bebefiel.pl - zdania co do jakosci sa podzielone zalezy co kto lubi, ale firma bardzo szybko zalatwia zwroty, wiec nei ma problemu. Dodatkowo wiem, ze w Lancucie jest spory wybor(ale jeszcze nie mam dokladnych namiarow) bo kolezanka poszla juz dzidzie rodzic! Ale dowiem sie niebawem ! Odpowiedz Link Zgłoś
siria Re: Ciuszki 27.03.04, 21:04 Jeśli chodzi o ciuszki dla dzidziusia, to jeszcze się nie rozglądam Czekam z wędrówką po sklepach, aż będzie trochę przyjemniej niz dziś, brrr... Natomiast dla siebie kupiłam na razie spodnie i to praktycznie po jednej, jedynej wizycie w sklepie z odzieżą ciążową na Mickiewicza (koło sportowego). Jako, że całą zimę chodziłam tylko w spodniach i przez spory kawałek wiosny też chcę, to kupiłam aż 3 pary Takie troszkę cieplejsze, które dziś własnie miałam na sobie po raz pierwszy i 2 takie juz lżejsze. Małym problemem było to, że wszystkie miały standardową długość, nieco za długą na moje niespełna 160 cm i musiałam dać je do skrócenia, jako że sama jestem zupełnie nieszyjąca. Natomiast do sklepów internetowych jakoś nie mam w tym względzie zaufania, choć przeglądałam ich oferty z czystej ciekawości, żeby wiedzieć czego można się spodziewać. Na marginesie dodam, że nieźle się obśmiałyśmy z kumpelą z opisów na jednej ze stron Zmykam, bo oczka zaczynają mi się kleić, a jeszcze ta zmiana czasu... Życzę wszystkim miłej niedzieli, nie wiem, czy jutro tu zajrzę, bo muszę zrobić torcik urodzinowy dla Taty Krasnoludka ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś