25.03.04, 11:29
Czy sa jakies mamcie z Rzeszowka???
Obserwuj wątek
    • majarzeszow Re: Rzeszow 25.03.04, 12:38
      a przyszle mamcie moga byc ? zaczynam 8 miesiac..... mieszkam na baranowce.

MAJA
      • peanut2004 Re: Rzeszow 25.03.04, 12:57
        Jak najbardziej! Myslalam,ze nikogo z Rzeszowka nie znajde! Ja tez jestem
        oczekujaca mamcia! Zaczal sie nam 4 miesiac i wciaz lezymy w loziu na Nowym
        Miescie! Ale Ci zazdroszcze,ze juz jestes w 8.
        • majarzeszow Re: Rzeszow 25.03.04, 13:10
          mieszkalam 13 lat na nowym Miescie, na podwisloczu. troche wiecej Rzeszowianek,
          ale glownie mamus, znjadziesz w podforum "Polska" - trzeba wejsc w Podkarpackie.
          a takich oczekujacych, to raczej malo.
          jesli masz ochote, to zparaszam na priva: zjaba@tlen.pl lub GG 379287.

napisz, do kogo chodzisz i gdzie zamierzasz rodzic.
          pozdrawiam

MAJA i 31 tc
          • peanut2004 Re: Rzeszow 25.03.04, 13:19
            nie mieszkalas przypadkiem w 24???????

Chodze do Piekosia(na razie-jutro idziemy na kontrole) mam zamiar rodzic na
            gorce(ale dotychczas bylam tam juz 3 razy i moje zdanie ulega zmianie).
            Niestety ciaza troszke kaprysna i mamy powazne zgrzyty co do lekarzy dotychczas
            nam pomagajacych .
            A ty do kogo chodzisz i gdzie zamierzasz rodzic?
            Pozdrowionka GG 3261931
            • majarzeszow Re: Rzeszow 25.03.04, 14:09
              mieszkalam na podwisloczu 2 smile)))))

chodze do pani Zuzak, prywatnie do MEdicoru. a rodzic bede na szopena, tam moja
              pani doktor pracuje. wiesz co ? znajomi ostatnio rodzili na gorce i powiedzieli
              ,ze ich noga tam juz wiecej nie postanie smile ale inni znajomi (2 lata temu) byli
              bardzo zadowoleni. ja juz lezalam na patologii na szopena, wiec wiem, jak tam
              jest - a jest w porzadku !

MAJA
          • siria Re: Rzeszow 25.03.04, 13:22
            i jeszcze ja smile ale jestem z drugiej strony Wisłoka smile
            • peanut2004 Siria z ktorej strony? 25.03.04, 13:31
              bo ja jestem z Podwislocza a Maja z baranowki?
              • siria Re: Siria z ktorej strony? 25.03.04, 13:45
                smile tak to jest, jak sie robi trzy rzeczy na raz i niedokładnie czyta i
                odpisuje wink W stosunku do Ciebie, Orzeszku na przeciwległym brzegu - Krakowska
                Płd, więc z Mają po tej samej smile)
                uff marzy mi sie już godzina 16, dom i mała drzemka, choc z kwadransik smile
                Pozdrawiam.
    • k_kasia Re: Rzeszow 25.03.04, 13:26
      Hej Daga, tu Kasia K smile) Ale ten internet jest maly....
      • peanut2004 Re: Rzeszow 25.03.04, 13:30
        a ty co w Rzeszowie robisz?? swiat sie kurczy-odleglosci zanikaja!
    • beciaw77 Re: Rzeszow 25.03.04, 14:51
      i ja dołaczam do Was! własnie kończe siódmy miesiąc i póki co od kilku dni
      jestem na zwolnieniu...mimo to czujemy sie z maluszkiem całkiem dobrze i gdyby
      nie ta pogoda to żyć nie umierać...wink
      POZDRAWIAM!
      aha jestem z N. Miasta!
      cium
    • peanut2004 Re: Rzeszow 26.03.04, 11:31
      Czesc dziewczyny!

Co u Was slychac w ten szaro-bury i ponury dzien?? Idziemy dzisiaj do ginka
      podgladac malenstwo. Strasznie sie denerwuje z tego powodu, chyba juz mi tak
      zostanie do konca. A z tych nerwowo jestem ciagle glodna. W szczegolnosci mam
      straszna ochote na lasanie,alo jakos nie moge wpasc na pomysl ktore miejsce ma
      ta pysznosc???jakies pomysly?

Pozdrowionka
      13tyg. Peanut
      • joasiiik24 Re: Rzeszow 26.03.04, 15:45
        witaM. ja mieszkam na ul. okulickiego jestem w 37 tyg ciazy

asia i Kacperek
      • siria Re: Rzeszow 26.03.04, 15:56
        nie wiem, czy jeszcze zdążysz to przeczytać (uff co za dzień!)
        lasagnę mozna dostać w tym małym czymś koło Zorzy, taka pizzeria w pastelowych
        kolorach smile może nie rzuca na kolana, ale porcja taka, że na wilczy apetyt jak
        znalazł. smile)
        pozdróffki

S. i 15 tyg. krasnoludek
        • peanut2004 Re: Rzeszow 27.03.04, 10:30
          hej dziewczyny!

CO tam u Was w ponury weekendzik? Maja jak tam po podgladaniu dzidzi ????? U
          nas wczoraj Peanut pokazal pelne akrobacje ( fikal cale podgladanko, az trudno
          bylo si e skupic na Doktorku smile. To chyba po mnie ma ta ruchliwosc, bo moja
          polowka troszke woln az natury smile. Ogolnie bardzo nam si epoprawily
          samopoczucia po badaniach, chociaz lezonko dalej zalecane.
          Siria szkoda,ze nie zdazylam przeczytac o miejscu kolo zorzy, za kare dostalam
          lasagne marchewkowa (fuuuuuuuuu) paskudztwo(a uwierzcie mi kocham marchewke),
          nie wiem skad ludzie biora te przepisy i to w niby wloskiej pizzerii smile).
          W sumie to calkiem sporo nas tutaj, tylko wszyscy chyba zabiegani strasznie!!!!
          Napiszcie co u Was!!!!
          Pozdrowionka i milego weekendziku.
          Jezeli ktos ma ochotke to moje ICQ 260798368 lub GG 3261931
      • tania75 Re: Rzeszow 27.03.04, 23:22
        Ja mieszkam na Paderewskiego i lasanie zawsze jadam na Lwowskiej w restauracji
        nad Centrum.Nr tel- 8532072
        Pozdrawiam
    • peanut2004 Ciuszki 27.03.04, 18:33
      Dziwne ale dziewczyny nie chca sie za bardzo jednoczyc, a moglybysmy wiele
      informacji wymieniac!

Jezeli chodzi o ciuszki to fakt,ze jest kiepsko ale warto sprawdzic
      www.bebefiel.pl - zdania co do jakosci sa podzielone zalezy co kto lubi, ale
      firma bardzo szybko zalatwia zwroty, wiec nei ma problemu.
      Dodatkowo wiem, ze w Lancucie jest spory wybor(ale jeszcze nie mam dokladnych
      namiarow) bo kolezanka poszla juz dzidzie rodzic! Ale dowiem sie niebawem !
      • siria Re: Ciuszki 27.03.04, 21:04
        Jeśli chodzi o ciuszki dla dzidziusia, to jeszcze się nie rozglądam smile Czekam z
        wędrówką po sklepach, aż będzie trochę przyjemniej niz dziś, brrr...

Natomiast dla siebie kupiłam na razie spodnie i to praktycznie po jednej,
        jedynej wizycie w sklepie z odzieżą ciążową na Mickiewicza (koło sportowego).
        Jako, że całą zimę chodziłam tylko w spodniach i przez spory kawałek wiosny też
        chcę, to kupiłam aż 3 pary smile Takie troszkę cieplejsze, które dziś własnie
        miałam na sobie po raz pierwszy i 2 takie juz lżejsze. Małym problemem było to,
        że wszystkie miały standardową długość, nieco za długą na moje niespełna 160
        cm smile i musiałam dać je do skrócenia, jako że sama jestem zupełnie nieszyjąca.

Natomiast do sklepów internetowych jakoś nie mam w tym względzie zaufania, choć
        przeglądałam ich oferty z czystej ciekawości, żeby wiedzieć czego można się
        spodziewać. Na marginesie dodam, że nieźle się obśmiałyśmy z kumpelą z opisów
        na jednej ze stron smile

Zmykam, bo oczka zaczynają mi się kleić, a jeszcze ta zmiana czasu... sad
        Życzę wszystkim miłej niedzieli, nie wiem, czy jutro tu zajrzę, bo muszę zrobić
        torcik urodzinowy dla Taty Krasnoludka smile)
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka