mamka22 15.04.04, 12:46 Nie chciałabym w pracy mówić, że jestem w ciąży tak do 12 tygodnia. Jak ukryć przed szefem i pracownikami mdłości, bladą twarz, ziewanie itd, tak żeby się nie domyslili? mamka22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.pi Re: jak ukryc mdłości w pracy? 15.04.04, 16:11 mamka22 napisała: > Nie chciałabym w pracy mówić, że jestem w ciąży tak do 12 tygodnia. Jak ukryć > przed szefem i pracownikami mdłości, bladą twarz, ziewanie itd, tak żeby się > nie domyslili? > > mamka22 A czemu nie pojdziesz do lekarza i nie poprosisz o lekarstwo na mdlosci. Sa specjane lekarstw dla kobiet w ciazy, ktore sa bezpieczne dla dziecka. Chociaz jak przegladam to forum to mam wrazenie, ze Polsce nieznane. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mamka22 Re: jak ukryc mdłości w pracy? 16.04.04, 09:31 A znasz może nazwę tych leków??? Rzeczywiście wydaje mi sie, że ginekolodzy jakby o tym zapomnieli , albo..... są tak niedoinformowani. mamka22 Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: jak ukryc mdłości w pracy? 16.04.04, 14:58 Cześć Mi osobiście pomagał tylko sok pomidorowy Aga Odpowiedz Link Zgłoś
melba76 Re: jak ukryc mdłości w pracy? 16.04.04, 15:00 A moja lekarka mówi, że woli mi nie dawać leków, bo nie są obojętne dla płodu Odpowiedz Link Zgłoś