Dodaj do ulubionych

bol w pachwinie

03.01.11, 18:40
jak sobie z tym radzic? Przychodzi dosc niespodziewanie i boli niesamowicie mocno. Nie moge chodzic bo sprawia mi to ogromny bol, ktory czuje rowniez w okolicy bioder. A jutro musze pracowac chodz dzisiaj juuz chodzic nie moglam. Powinnam isc do lekarza po zwolnienie czy przeczekac az minie?
Obserwuj wątek
    • dziartom Re: bol w pachwinie 03.01.11, 19:28
      To nie ból przepuklinowy? Jak to w pachwinie to mi się wydaje, że chodzi o to. Jedynce co mogę Ci poradzić (jeśli moja diagnoza jest dobra) to nie przemęczaj się i najlepiej spytaj się lekarza jak z tym można walczyć.
    • luna_de Re: bol w pachwinie 03.01.11, 20:00
      Jesli nie mozesz chodzic, to porozmawiaj z gin prowadzacym o zwolnieniu. Ja takowy bol rozchodzilam, maz mnie zabral na dlugi spacer, innym razem na basen i jakos przeszlo po paru dniach. Pozdr.
      • annajustyna Re: bol w pachwinie 03.01.11, 20:03
        U mnie bylo tez jak u Luny.
    • nurolek Re: bol w pachwinie 03.01.11, 20:11
      u mnie pomagał też basen. Dziecko rośnie, uciska, z czasem będzie ciężej.
      Odpoczywaj, a bóle bioder i kręgosłupa najlepiej "rozpływać"
      • olgaaa1 Re: bol w pachwinie 03.01.11, 21:11
        Ten ból w pachwinie, to rozciągające się więzadła macicy. Zwolnienie Ci na o nie pomoże, jak chcesz odpocząć wymyśl coś lepszego, bo na ból w pachwinie zwolnień nie dają. Trzeba to przeczekać, przejdzie samo
        • salatka_owocowa Re: bol w pachwinie 03.01.11, 21:32

• ele-eza Re: bol w pachwinie 03.01.11, 23:38
      Ja też miewałam bóle w pachwinach - lekarka powiedziała rzeczywiście, że to więzadła. Teraz czasem wchodzą mi skurcze w pachwiny, a nawet promieniują w uda i brzuch, ale to już duża ciąża. Wcześniej gdy nagle się podniosłam to czasem sikałam z bólu przez te więzadłasmile na wszelki wypadek zapytaj lekarza przy okazji i opisz dokładnie co Ci dolega. A jeśli chodzi o zwolnienie, to na ból w pachwinie i owszem możesz je dostać, tak jak na każdy inny ból utrudniający funkcjonowanie, zwłaszcza w ciążysmile pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka