Dodaj do ulubionych

ciąghle jem!!!

25.01.11, 17:13
Siedze w domu i ciągle sie opycham. Takie mam wrazenie. Jem 5 posiłkow, ciemny chleb, owowce, unikam słodyczy. Staram sie też jesc dużo błonnika bo mam problemy z zaparciami. I ciągle jestem głodna. I waga rośnie. W pierwszej ciązy perzytylam 22 kg, teraz 1 tydzień i kg do przodu. No masakra. MAcie jakis pomysł, zeby nie podjadac i być sytym?
Obserwuj wątek
    • a-rabka Re: ciąghle jem!!! 25.01.11, 17:15
      ups. zjadło mi cyferki. Jest 18 tydzień i 8 kg do przodu
      • bibi_online Re: ciąghle jem!!! 25.01.11, 19:41
        Ja co prawda dużo nie jem, ale za to dużo pije soczków (polecam z ciemnych owoców, z zaparć przeszłam na wizyty w toalecie na dwa razy dzienniesmile, i jak tak piję, to nie mam miejsca na zbędne jedzenie. Ja 19 tydz i przytyłam niecały kilogram. I polecam też sok z warzyw, nie dosć że pyszny, przeczyszcza to i mocno syci!
        • wiki11110 Re: ciąghle jem!!! 25.01.11, 21:44
          Ja piję dużo wody. A dwoją drogą przy rozbrykanej dwulatce i obowiązkach domowych nie mam czasu na objadanie się a i na odpoczynek niewiele zostaje. Aczkolwiek od kilku dni mam wilczy apetyt (to koniec 37tc i 12kg na +).
    • 1matka-polka Re: ciąghle jem!!! 26.01.11, 10:07
      Ja nie rozumiem, to jesz 5 razy dziennie, czy podjadasz?
      Ustal sobie godziny posiłków i ich pilnuj, to nie będziesz czuła głodu pomiędzy posiłkami, po jakimś czasie.
      Np. 8.00, 10.30, 13.30, 16.00, 19.00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka