Dodaj do ulubionych

test rano a popołudniu???

21.02.11, 18:21
Dzisiaj mija 3 dzień odkąd miała u mnie pojawić się @. Oczywiście nie wytrzymałam i popołudniu zrobiłam test - wyszedł negatywny. Czy komuś zdarzyło się tak że popołudniu test nie wyszedł a rano już tak??? Dopowiem że cykle mam regularne. W sumie wiem że największe stężenie bety jest rano ale jakoś pytam jak z waszych doświadczeń to wychodzi te czekanie mnie dobija tongue_out pozdr
Obserwuj wątek
    • em.haa Re: test rano a popołudniu??? 21.02.11, 19:46
      Tak
    • anina-1 Re: test rano a popołudniu??? 21.02.11, 20:45
      Chyba dlatego właśnie piszą żeby robić test z porannego moczu. Po co innego by to pisali?
      • kochamkotyijuz Re: test rano a popołudniu??? 22.02.11, 01:36
        Pierwszy test zrobilam z porannego moczu w dniu spodziewanej @ .Pojawil sie cien ciania drugiej kreski, ale grubo po czasie (jakies pol godz po).
        Zadzwonilam do meza i przekazalam wiadomosc ,ze nie jestesmy w ciazy, ale potem cos mnie tknelo i zaczelam wertowac w internecie na temat slabej drugiej kreski i ponownie naszla mnie nadzieja ,ze moze jednak jestem w upragnionej ciazy.Oczywiscie podzielilam sie wiadomosciami z mezem.Po dwoch dniach wieczorem, wracajac po zakupach do domu zahaczylismy o apteke i kupilismy 3 testy roznych firm smile aby nastepnego dnia ponownie sprawdzic jak sie sprawy maja smile
        Maz jednak okazal sie jeszcze bardziej w goracej wodzie kapany niz ja i namowil mnie abym sprawdzila jeszcze tego samego dnia a nie czekala do rana (na tamten czas te 10godz to byla wiecznosc wink )
        Tak wiec po 2 /3 dniach wieczorne testy w planowanym czasie czyli do 5/10 min pokazaly dwie kreski smile wszystkie trzy sie zgraly jak jeden maz a ja malo nie zemdlalam z wrazenia.
        Dzeiwczyny maja racje ,ze nie bez powodu w testach jest informacja aby je wykonywac z porannego moczu ,ale jak widzisz na moim przykladzie jesli jest ciaza to pokaze i wieczorem.
        Powodzenia i daj znac jak sie sprawy maja.
        • dorotatop Re: test rano a popołudniu??? 22.02.11, 08:26
          ja robiłam na wieczór dwa dni przed okresem wyszły 2 grube krechy, za dwa dni powtórzyłam czyli w dniu spodziewanej miesiączki i znowu 2 grube krechy i tak jeszcze 2 razy w odstępach 2 dniowych wszystkie testy wyszły tak samo z grubymi krechami a testy podkreślam robiłam tylko wieczorami smile testy bobo test te bardzo czułe
          • ziabunia84 Re: test rano a popołudniu??? 22.02.11, 20:27
            no niestety test się nie mylił i dzisiaj przyszła wstrętna małpa uncertain no cóż trzeba próbować dalej może w kolejnym cyklu... jedyne co mnie niepokoi to to że teraz miałam 32 dniowy cykl - jak nigdy!!! Mam nadzieje ze mi sie nie rozreguluje cykl, fakt jest też taki że miała sesję na studiach i kto wie może te stresy...???
            • bweiher Re: test rano a popołudniu??? 22.02.11, 21:59
              Po to jest napisane w teście żeby robić rano,bo poranny mocz ma największe stężenie HCG .
    • iwonagos Re: test rano a popołudniu??? 22.02.11, 22:28
      3 dni przed terminem @ zrobiłam 3 testy po południu i za każdym razem wyszły 2 krechy
    • deodyma Re: test rano a popołudniu??? 23.02.11, 08:25
      w obu ciazach robilam test popoludniu i kazdy z nich wyszedl pozytywnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka