natchniuza86 28.05.11, 10:57 Z czego zrezygnowac (jesli w ogole z czegos trzeba rezygnowac?)? Ultradzwieki, bezpieczne? Peelingi enzymatyczne? Chce isc ze spokojna glowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdzik-k Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 11:01 Ultradźwięki odpadaja, kawitacja odpada, mezoterapia odpada... Możesz spokojnie isc na oczyszczanie, ale zabiegu nie moze kosmetyczka kończyć i zamykac skóry prądami darsonvala. Możesz zrobic maseczki, peelingi, nawet kwas migdałowy (tylko ten) i oczywiście bezpieczna jest mikrodermabrazja. jakich kosmetyków nie używac ona będzie wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
natchniuza86 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 11:08 Dziekuje za odpowiedz. Ja mam cere naczynkowa, bardzo sucha, wiec oczyszczanie, kwasy i jakies mikrodermabrazje sa mi obce. O tych zabiegach wymienionych przez Ciebie na poczatku tez pierwsze slysze. No ale z ultradzwiekow z wielkim bolem zrezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 15:49 Skórę naczynkową można oczyszczać, po oczyszczeniu chołonie lepiej kosmatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
natchniuza86 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 11:15 www.baby-shower.pl/PIEKNA-MAMA/Uroda/W-ciazy-u-kosmetyczki.html Tu na przyklad pisze, ze nie mozna stosowac alg? Naprawde? Ja mam zawsze maseczke z alg! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajek2010 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 11:49 Byłam wczoraj u kosmetyczki, która urodziła i algi sobie robiła i mi też nic nie mówiła, żeby były szkodliwe Odpowiedz Link Zgłoś
this_is_it Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 12:28 Nie wiem kto napisał ten artykuł, ale powinni tego kogos zwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 16:52 ultra, peeling chem, mezoterapia, retinol,witamina A, depilacja laserowa, zabiegi drenujace(moja odradzila mi nawet krem drenujacy).Sauna i wosk (temperatura) moze ,ale nie musi rozszerzac naczynka...O solarium nawet nie wspomne, acha, slyszalam tez o algach... Niestety, tyle tego...choc ja z wosku nie zrezygnuje!Nie mam zamiaru latac w 8-9mies z owlosionymi nogami i nie tylko nogami..a pajaczki sie usunie PO Odpowiedz Link Zgłoś
alawinx A robicie bikini woskiem w ciąży? 28.05.11, 18:56 Zawsze radziłam sobie sama z bikini. Teraz mam za duży brzuch. Poszłabym do kosmetyczki ale trochę się wstydzę i nie wiem jak kosmetyczka zareaguje. Pytałam się jednej ale mówiła że ona nie zrobi bo dzidziuś będzie się buntował. Wstyd mi chodzić do gina z buszem na pipce. Proszę napiszcie mi jak sobie radzicie z bikini i czy robicie woskiem w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 28.05.11, 19:50 chodziłam na wosk całą ciążę,ostatnią depilację bikini robiłam tydzień przed porodem Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 28.05.11, 22:03 nic nie wolno. jedynie woda destylowana i leżenie wyłącznie na lewym boku. do porodu. a potem do skończenia karmienia. a potem do skończenia 3 lat. a potem do skończenia osiemnastki. a potem do emerytury. a potem to już do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 28.05.11, 22:26 czy ty kiedykolwiek odpowiesz mądrze w wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 29.05.11, 21:59 ukrecja34 napisała: > czy ty kiedykolwiek odpowiesz mądrze w wątku ? .." a po co? osoby inteligentne nie zadają idiotycznych pytań. a do idiotów i tak nie trafi, więc szkoda prundu. Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 29.05.11, 08:12 nie chodzi o ZAGROZENIE, tylko o wzgledy urodowe - wysoka temperatura -moga popekac naczynka (mi JUZ pekaja) więc nie belkocz... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajek2010 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 29.05.11, 13:29 Ja depiluję pipkę depilatorem i plastrami z woskiem na razie brzuszek nie przeszkadza, ale jak zacznie przeszkadzać to niestety ten widok (puchata pipka ) będzie musiał znosić mój facet niech się uczy zawodu kosmetyczki a tak w ogóle to ostatnio doszłam do wniosku że szkoda kasy na wosk u kosmetyczki bo w domu robię to samo tylko o wiele taniej, a po ostatniej depilacji pach u kosmetyczki chodziłam do poprawki bo pominęła kilkanaście włosków Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 hej! 30.05.11, 09:12 gdzie moderatorki ??? To powinno byc w dziale URODA Skoro pytania o zakupy w CIAZY sa przenoszone do ZAKUPY (gdzie gina w otchlani, bo jaki jest procent ciezarowek znajacych odpowiednie sklepy na tamtym forum?) I tak jak wątek o masturbacji meza (nie powinien byc w CIAZA) trafil...UWAGA! na OSLA LAWKA buahaha,zamiast np. na "(bez)seks(u) w malzenstwie" itp. Panie chyba nie czytaja tych watkow wnikliwie i sa niekompetentne w przenoszeniu - wybor kompletnie niewlasciwych miejsc=brak szacunku. No dalej oszołomy do boju!Spicie?Przeniescie do "forum humorum"moze? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: u kosmetyczki w ciazy 30.05.11, 09:49 Wy macie mężów pedofilów, że te pipki tak musicie golić??? Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: u kosmetyczki w ciazy 30.05.11, 12:00 hahahhahahhaha.NIE.lubimy(poza tym malo ktory facet lubi miec wlosy miedzy zebami) Odpowiedz Link Zgłoś