Dodaj do ulubionych

u kosmetyczki w ciazy

28.05.11, 10:57
Z czego zrezygnowac (jesli w ogole z czegos trzeba rezygnowac?)? Ultradzwieki, bezpieczne? Peelingi enzymatyczne?
Chce isc ze spokojna glowa wink
Obserwuj wątek
    • mdzik-k Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 11:01
      Ultradźwięki odpadaja, kawitacja odpada, mezoterapia odpada... Możesz spokojnie isc na oczyszczanie, ale zabiegu nie moze kosmetyczka kończyć i zamykac skóry prądami darsonvala. Możesz zrobic maseczki, peelingi, nawet kwas migdałowy (tylko ten) i oczywiście bezpieczna jest mikrodermabrazja. jakich kosmetyków nie używac ona będzie wiedziała
      • natchniuza86 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 11:08
        Dziekuje za odpowiedz. Ja mam cere naczynkowa, bardzo sucha, wiec oczyszczanie, kwasy i jakies mikrodermabrazje sa mi obce. O tych zabiegach wymienionych przez Ciebie na poczatku tez pierwsze slysze. No ale z ultradzwiekow z wielkim bolem zrezygnuje.
        • lidek0 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 15:49
          Skórę naczynkową można oczyszczać, po oczyszczeniu chołonie lepiej kosmatyki.
    • natchniuza86 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 11:15
      www.baby-shower.pl/PIEKNA-MAMA/Uroda/W-ciazy-u-kosmetyczki.html
      Tu na przyklad pisze, ze nie mozna stosowac alg? Naprawde? Ja mam zawsze maseczke z alg! sad
      • mikolajek2010 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 11:49
        Byłam wczoraj u kosmetyczki, która urodziła smile i algi sobie robiła i mi też nic nie mówiła, żeby były szkodliwe smile
        • this_is_it Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 12:28
          Nie wiem kto napisał ten artykuł, ale powinni tego kogos zwolnic.
    • kijek82 Re: u kosmetyczki w ciazy 28.05.11, 16:52
      ultra, peeling chem, mezoterapia, retinol,witamina A, depilacja laserowa, zabiegi drenujace(moja odradzila mi nawet krem drenujacy).Sauna i wosk (temperatura) moze ,ale nie musi rozszerzac naczynka...O solarium nawet nie wspomnesmile, acha, slyszalam tez o algach...
      Niestety, tyle tegosad...choc ja z wosku nie zrezygnuje!Nie mam zamiaru latac w 8-9mies z owlosionymi nogami i nie tylko nogamismile..a pajaczki sie usunie PO
    • alawinx A robicie bikini woskiem w ciąży? 28.05.11, 18:56
      Zawsze radziłam sobie sama z bikini. Teraz mam za duży brzuch. Poszłabym do kosmetyczki ale trochę się wstydzę i nie wiem jak kosmetyczka zareaguje. Pytałam się jednej ale mówiła że ona nie zrobi bo dzidziuś będzie się buntował.
      Wstyd mi chodzić do gina z buszem na pipce. Proszę napiszcie mi jak sobie radzicie z bikini i czy robicie woskiem w ciąży?
      • lukrecja34 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 28.05.11, 19:50
        chodziłam na wosk całą ciążę,ostatnią depilację bikini robiłam tydzień przed porodem big_grin
        • doral2 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 28.05.11, 22:03
          nic nie wolno.
          jedynie woda destylowana i leżenie wyłącznie na lewym boku.
          do porodu.
          a potem do skończenia karmienia.
          a potem do skończenia 3 lat.
          a potem do skończenia osiemnastki.
          a potem do emerytury.
          a potem to już do śmierci.
          • lukrecja34 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 28.05.11, 22:26
            czy ty kiedykolwiek odpowiesz mądrze w wątku ? uncertain
            • doral2 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 29.05.11, 21:59
              ukrecja34 napisała:

> czy ty kiedykolwiek odpowiesz mądrze w wątku ? uncertain.."

a po co?
              osoby inteligentne nie zadają idiotycznych pytań.
              a do idiotów i tak nie trafi, więc szkoda prundu.
          • kijek82 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 29.05.11, 08:12
            nie chodzi o ZAGROZENIE, tylko o wzgledy urodowe - wysoka temperatura -moga popekac naczynka (mi JUZ pekaja) więc nie belkocz...
      • mikolajek2010 Re: A robicie bikini woskiem w ciąży? 29.05.11, 13:29
        Ja depiluję pipkę smile depilatorem i plastrami z woskiem smile na razie brzuszek nie przeszkadza, ale jak zacznie przeszkadzać to niestety ten widok (puchata pipka big_grin) będzie musiał znosić mój facet smile niech się uczy zawodu kosmetyczki smile a tak w ogóle to ostatnio doszłam do wniosku że szkoda kasy na wosk u kosmetyczki bo w domu robię to samo tylko o wiele taniej, a po ostatniej depilacji pach u kosmetyczki chodziłam do poprawki bo pominęła kilkanaście włosków smile
    • kijek82 hej! 30.05.11, 09:12
      gdzie moderatorki ???
      To powinno byc w dziale URODAsmile

Skoro pytania o zakupy w CIAZY sa przenoszone do ZAKUPY (gdzie gina w otchlani, bo jaki jest procent ciezarowek znajacych odpowiednie sklepy na tamtym forum?)

I tak jak wątek o masturbacji meza (nie powinien byc w CIAZA) trafil...UWAGA! na OSLA LAWKA buahaha,zamiast np. na "(bez)seks(u) w malzenstwie" itp.
      Panie chyba nie czytaja tych watkow wnikliwie i sa niekompetentne w przenoszeniu - wybor kompletnie niewlasciwych miejsc=brak szacunku.

No dalej oszołomy do boju!Spicie?Przeniescie do "forum humorum"moze?
    • 1matka-polka Re: u kosmetyczki w ciazy 30.05.11, 09:49
      Wy macie mężów pedofilów, że te pipki tak musicie golić???
      • kijek82 Re: u kosmetyczki w ciazy 30.05.11, 12:00
        hahahhahahhaha.NIE.lubimysmile(poza tym malo ktory facet lubi miec wlosy miedzy zebami)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka