agniesiamajowa 11.05.04, 13:21 Dziewczyny chodzi o objawy wczesnej ciąży,popsuła mi się cera bolą mnie same sutki i dziwnie mnie kłuje w okolocach pępka czy to może być to????proszę o wasze doświadczenia w tym temacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melba76 Re: proszę o radę!!chcę dzidzi 11.05.04, 13:34 Bolały mnie piersi i brzuch (jakby na okres) - trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: proszę o radę!!chcę dzidzi 11.05.04, 13:38 agniesiamajowa napisała: > Dziewczyny chodzi o objawy wczesnej ciąży,popsuła mi się cera bolą mnie same > sutki i dziwnie mnie kłuje w okolocach pępka czy to może być to????proszę o > wasze doświadczenia w tym temacie!!! Jak wczesna jest to ciąża? Tzn. ile tygodni minęło od pierwszego dnia ostatniej miesiączki? Jeżeli chodzi o cerę, to nie jest to regułą, tak samo z bólami sutków. Jeżeli chodzi o kłucie w okolicach pępka to pierwsze słyszę, bo przede wszytskim macica jest umiejscowiona o wiele niżej (np. w 12 tyg. ciąży mogłam ją wyczuć tuż nad kością łonową). A bóle na początku ciąży dotyczą podbrzusza i to są prawie identyczne odczucia jak podczas miesiączki (lekkie skurcze). Koniecznie napisz jak wczesna jest to ciąża, to bądzie większa jasność. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś