Dodaj do ulubionych

Macmirror + luteina dopochwowo

08.06.11, 12:36
Jestem w 32 tygodniu ciąży - z powodu infekcji pochwy dostałam wczoraj Macmirror 500 dopochwowo.
Biorę również Luteinę dopochwowo od 3 tygodni.
Na ulotce Macmirror jest napisane, że bez konsultacji z lekarzem nie stosować go z innymi lekami podawanymi dopochwowo.
Czy któraś z Was brała może te dwa leki "na raz", czy są jakieś przeciwwskazania ku temu?

Obserwuj wątek
    • finezyjka2010 Re: Macmirror + luteina dopochwowo 08.06.11, 12:47
      A nie mozesz zadzwonic do lekarza i sie dopytac?
      Co do Macmiror, to przed zaaplikowaniem zakladaj jakas duuuza wkladke albo podpaske, bo brudzi niesamowicie
      • jolamax Re: Macmirror + luteina dopochwowo 08.06.11, 12:48
        finezyjka2010 napisała:

> A nie mozesz zadzwonic do lekarza i sie dopytac?

gdybym mogla to nie pisałabym na forum. - nie mam z nim kontaktu przez tydzień

> Co do Macmiror, to przed zaaplikowaniem zakladaj jakas duuuza wkladke albo podp
        > aske, bo brudzi niesamowicie

dzięki za rade
        • dagmaralodz77 Re: Macmirror + luteina dopochwowo 08.06.11, 13:50
          musisz zachowac przerwe miedzy luteina a macmirrorem, najpierw luteina a po 2 godzinach macmirror!!
          Pozdrawiam
          • jolamax Re: Macmirror + luteina dopochwowo 08.06.11, 14:40
            dziękuję za odpowiedź
    • katya31 Re: Macmirror + luteina dopochwowo 09.06.11, 08:11
      Macmirror na noc i faktycznie brudzi smile na ciemno żółto, żebyś się nie przestraszyła, no i wydzielina bardziej obfita.
      Co do luteiny zawsze można zmienić na podjęzykową, podpytaj gina jak już będziesz miała okazję. Niestety Macmirror z nocy brudzi tak naprawdę cały dzień, jak brałam luteinę razem z innymi środkami m.inn. macmirror, gin nic mi nie mówił, że nie można razem, ale sama robiłam odstępny między aplikacją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka