zolza_2 04.08.11, 09:58 Hej , Jestem tutaj nowa (33tc) ale nigdzie nie moge znalezc info czy mozna zarowno brac fenoterol i stosowac leki przeciwgrzybiczne (cloctimazol dopochwowo). Do gina nie mogesie dodzwonic. Moze ktoras z Was wie? Prosze opomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-o-n-i-k-a-82 Re: Fenoterol a grzybica 04.08.11, 11:21 ja brałam w poprzedniej ciąży, więc chyba można Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa51 Re: Fenoterol a grzybica 04.08.11, 12:01 Ja biorę fenoterol i z racji tego że mam pessar biorę co drugi dzień dopochwowo gynofemidazol (zapewne ma podobne działanie jak clotrimazol - ma zapobiegać infekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Fenoterol a grzybica 04.08.11, 12:18 Można oczywiście że tak, przecież jak ma się pessar to się zakłada 2x w tygodniu clotrimazol. Ja nawet sobie smaruję wejście do pochwy clotrimazolem. żeby lepiej luteina wchodziła, bo jak ją wkładam taką suchą to mnie wszystko w pochwie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza_2 Re: Fenoterol a grzybica 05.08.11, 11:07 Dzieki za info, leczeteko grzybka ale po fenku to skacze mi cisnienie i tetno mam wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Fenoterol a grzybica 05.08.11, 13:46 ja mam to samo ( bez grzybka) A bierzesz isoptin pół godziny przed fenkiem? Odpowiedz Link Zgłoś