sanpja 14.08.11, 18:44 że Pawełek zaraz mi wypadnie. Pcha się jak nie wiem. Skurcze są i młody strasznie mi napiera. Wszystko mnie boli. Ale nie ma szans, do 30.08 nie wypuszczam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-o-n-i-k-a-82 Re: Mam wrażenie 14.08.11, 22:13 Trzymaj Go sanpja trzymaj zaciskaj nogi jeszcze TYLKO 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa51 Re: Mam wrażenie 15.08.11, 10:17 No, jeszcze tylko ze 2 tygodnie, a potem się zaprze i powie "nie wychodzę!" Takie z tych maluchów przekory! Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Mam wrażenie 17.08.11, 23:44 No cóż, dzisiaj lekarka stwierdziła że główkę mamy prawie urodzoną. Ale źle nie jest, bo rozwarcie jest na jeden palec, czyli bez zmian. Więc jestem pełna nadziei że wytrzymam jeszcze 3 tygodnie. Martwi mnie tylko to, że Pawełek rósł do tej pory jako starszy o 2-3 tygodnie a teraz jakby stanął w miejscu. W skończonym 32 tc był na 34 tygodnie, teraz w skończonym 34 tc też jest na 34 tc. Przez 2 tygodnie przybył tylko 15 dkg. Lekarka mówi że urośnie góra na 3 kg. Martwi mnie to że tak się zatrzymał, no w sumie rośnie ale tak mało? A może ja przez tą cukrzycę za mało jem? Kurcze już nie wiem, może to normalne? co wy o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewikowa Re: Mam wrażenie 18.08.11, 07:55 wytrzymasz wytrzymasz - moja cora tez tak wlasnie juz byla przez ladnych kilka tygodni - mowila lekarka, ze glowka juz byla za krazkiem a jak tylko mi do porodu zdjal lekarz krazek to powiedzial 'Pani dziecko ma wlosy'. lezec i lezec to jaki bedzie duzy to tez wplyw ma twoja aktywnosc (albo raczej jej brak! Odpowiedz Link Zgłoś
maggieeee Re: Mam wrażenie 18.08.11, 08:14 no wytrzymaj jeszcze z dwa to i tak bedzie super a na pewno wytrzymasz. trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Mam wrażenie 18.08.11, 11:21 no ja nie mam zamiaru go wypuszczać jeszcze, tylko trochę martwi mnie to zatrzymanie wagi, ale mam nadzieję że to moje schizy a nie "niedohormonowanie mojej tarczycy " obecne od 2 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
stonkaaa Re: Mam wrażenie 18.08.11, 12:15 Urośnie nie martw się, jak nie teraz to po urodzeniu szybko nadrobi , synek mojej koleżanki urodził się malutki, po 2 miesiącach dorównał wagowo do dzieci w swoim wieku, ciesz się z przyjścia synka na świat, nie ma co schizować Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Mam wrażenie 19.08.11, 09:13 Może i tak, tylko zastanawia mnie dlaczego najpierw rósł szybciej a teraz się zatrzymał gwałtownie. Hmmm brzuch jakby większy, może ginka się pomyliła. Odpowiedz Link Zgłoś
estepona Re: Mam wrażenie 19.08.11, 16:11 Brzuch Ci raczej od dziecka urósł, bo chyba nie od diety cukrzycowej Odpowiedz Link Zgłoś