Dodaj do ulubionych

Mam wrażenie

14.08.11, 18:44
że Pawełek zaraz mi wypadnie. Pcha się jak nie wiem. Skurcze są i młody strasznie mi napiera. Wszystko mnie boli.
Ale nie ma szans, do 30.08 nie wypuszczam big_grin
Obserwuj wątek
    • ania_jubi Re: Mam wrażenie 14.08.11, 20:26
      ładna data też mi się podobasmile
      • m-o-n-i-k-a-82 Re: Mam wrażenie 14.08.11, 22:13
        Trzymaj Go sanpja trzymaj smile zaciskaj nogi smile jeszcze TYLKO 2 tygodnie smile
        • aleksa51 Re: Mam wrażenie 15.08.11, 10:17
          No, jeszcze tylko ze 2 tygodnie, a potem się zaprze i powie "nie wychodzę!" wink Takie z tych maluchów przekory!
    • sanpja Re: Mam wrażenie 17.08.11, 23:44
      No cóż, dzisiaj lekarka stwierdziła że główkę mamy prawie urodzoną. Ale źle nie jest, bo rozwarcie jest na jeden palec, czyli bez zmian. Więc jestem pełna nadziei że wytrzymam jeszcze 3 tygodnie.
      Martwi mnie tylko to, że Pawełek rósł do tej pory jako starszy o 2-3 tygodnie a teraz jakby stanął w miejscu. W skończonym 32 tc był na 34 tygodnie, teraz w skończonym 34 tc też jest na 34 tc.
      Przez 2 tygodnie przybył tylko 15 dkg. Lekarka mówi że urośnie góra na 3 kg. Martwi mnie to że tak się zatrzymał, no w sumie rośnie ale tak mało? A może ja przez tą cukrzycę za mało jem? Kurcze już nie wiem, może to normalne? co wy o tym myślicie?
      • ewikowa Re: Mam wrażenie 18.08.11, 07:55
        wytrzymasz wytrzymasz - moja cora tez tak wlasnie juz byla przez ladnych kilka tygodni - mowila lekarka, ze glowka juz byla za krazkiem a jak tylko mi do porodu zdjal lekarz krazek to powiedzial 'Pani dziecko ma wlosy'. lezec i lezecsmile

to jaki bedzie duzy to tez wplyw ma twoja aktywnosc (albo raczej jej brak!smile
        • maggieeee Re: Mam wrażenie 18.08.11, 08:14
          no wytrzymaj jeszcze z dwa to i tak bedzie super smilea na pewno wytrzymasz.
          trzymam kciuki.
        • sanpja Re: Mam wrażenie 18.08.11, 11:21
          no ja nie mam zamiaru go wypuszczać jeszcze, tylko trochę martwi mnie to zatrzymanie wagi, ale mam nadzieję że to moje schizy a nie "niedohormonowanie mojej tarczycy " obecne od 2 tygodni sad
          • stonkaaa Re: Mam wrażenie 18.08.11, 12:15
            Urośnie nie martw się, jak nie teraz to po urodzeniu szybko nadrobi smile, synek mojej koleżanki urodził się malutki, po 2 miesiącach dorównał wagowo do dzieci w swoim wieku, ciesz się z przyjścia synka na świat, nie ma co schizować
            • sanpja Re: Mam wrażenie 19.08.11, 09:13
              Może i tak, tylko zastanawia mnie dlaczego najpierw rósł szybciej a teraz się zatrzymał gwałtownie.
              Hmmm brzuch jakby większy, może ginka się pomyliła.
              • estepona Re: Mam wrażenie 19.08.11, 16:11
                Brzuch Ci raczej od dziecka urósł, bo chyba nie od diety cukrzycowej wink
                • sanpja Re: Mam wrażenie 19.08.11, 17:12
                  no dokładnie, tak samo myślę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka