aniutkam 21.08.11, 19:47 Od kiedy używacie kremu do pielęgnacji piersi, jaki polecacie? Co z pielęgnacją brzuszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franulina Re: krem do pielęgnacji 21.08.11, 22:05 Ja kupuję rosmanową oliwkę na rozstępy, taka w różowej butelce z niemieckimi napisami. Bardzo sobie chwalę. Rozstępów się nie nabawiłam (w wieku nastoletnim zrobiły mi się okropne, chociaż ponoć jedno z drugim niemusi mieć wiele wspólnego). Oliwka jest niedroga, dobrze się smaruje i dodatkowo nagrzewa skórę. Co rano po prysznicu funduję sobie seans masażu. Odpowiedz Link Zgłoś
franulina Re: krem do pielęgnacji 21.08.11, 22:07 A, i smaruję się niemal od początku ciąży. Strasznie się bałam tych rozstępów i postanowiłam zadziałać prewencyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: krem do pielęgnacji 22.08.11, 11:24 mustela, od poczatku, NARAZIE (tfu tfu, odpukac) zero (choc wszyscy wiemy,ze to nie zalsuga kremu bla bla bla, ale jednak skora jest delikatniejsza, miekka, elastyczna). Izaczelam spac w miekkim bawelnianym staniku. Odpowiedz Link Zgłoś