izabelai 30.05.04, 15:13 Mam dzisiaj silne zawroty glowy i oblewa mnie taki zimny pot. Jestem teraz w 22 tygodniu. Czy ktoras z was miala moze cos takiego? Dzieki za pomoc. Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: Zawroty glowy 30.05.04, 15:25 oj tez to mialam ( do omdlen wlacznie- twoj organizm ma do obslugi dwa uklady krwionosne, nie jest lekko. Trzeba unikac miejsc dusznych i tlocznych, duzo spacerowac po swiezym powietrzu, i cierpliwie czekac- przechodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelai Re: Zawroty glowy 30.05.04, 15:47 Bardzo Ci Gosiu dziekuje za szybka odpowiedz. Fakt, ze mieszkam w tropiku i tutaj jest wybitnie duszno, goraco i wilgotno. Ale dzisiaj siedze prawie caly dzien w pokoju z klimatyzacja wiec niby nie powinno byc tak zle. Zobacze jak bedzie jutro (bo u mnie to juz teraz nocka) - jesli caly czas bedzie kiepsko to pojde do lekarza na wszelki wypadek. Jeszcze raz dzieki. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
aneta0075 Re: Zawroty glowy 31.05.04, 07:44 Ja miała zawroty głowy, najczęściej w autobusie. Lekarz zalecił mi zbadanie poziomu cukru i wyszło, że mam zbyt niski cukier. Teraz nosze ze sobą w torbie cukierki. Może u ciebie jest ta sama przyczyna zawrotów. Odpowiedz Link Zgłoś