Dodaj do ulubionych

Koszmar!!!!

31.05.04, 11:14
Od pewnego czsu,gdzies dwa miesiace juz nie uprawiamy sex z mezem.Pierwsza
corcie urodzilam jako wczesniak wiec lekarz stwierdzil ze przy tej ciazy
wczesniej musimy zrezygnowac,chociaz przy pierwszym porodzie to nie sex byl
przyczyna.Ale co naj gorsze ze juz nie moge wytrzymac i sni mi sie po nocach
ze uprawiamy sex.Nieraz chce mi sie na niego rzucic,ale nie moge.Wiem ze i
jemu tez jest ciezko,kiedy spytalam sie go czy ma takie sny to powiedzial ze
zadko sni,a takich jeszce nie mial.Jeszcze po poradzie jakis czas trzeba
odczekac.Koszmar
Czy wy tez macie takie sny?A moze inaczej to przezywacie?
Pozdrawiam ala
Obserwuj wątek
    • chocco1 Re: Koszmar!!!! 31.05.04, 11:21
      kochana jestem z toba! jestem w 5 mcu i mam zakaz sexu co tez doprowadza mnie
      prawie do lez...mam tak potworna ochote ze nie daje sie dotknac bo juz jestem
      rozpalona. A co do snow to miewam kilka razy na tydzien...wykonczy mnie to! a
      myslalam ze to ze mna cos nie tak ale widze ze nie tylko ja tak mamsmile i fakt ze
      snia mi sie erotyzmy z mezem w roli glownej a nie z obcymi facetamismile oj ciezki
      nASZ LOSsmile)) JAK JA WYTRZYMAM? trzymaj sie kochana ,jskos musimy!
      • elve Re: Koszmar!!!! 31.05.04, 12:28
        a czy wolno wam mieć orgazm? bo jeśli tak to nie widze problemu. a jesli nie,
        to ciekawe jak lekarze zabronią wam mieć orgazm podczas snu? (co często się
        zdarza, zwłaszcza w sytuacji deprywacji seksualnej, w jakiej teraz jesteście).
        • bourgeonek Re: Koszmar!!!! 31.05.04, 12:32
          Wlasnuie, jesli mozecie miec orgazm, to ja nie widze problemu. Nie musiecie
          przeciez kochac sie w sensie doslownym, jest tyle innych, cudownych sposobow na
          zaspokojenie huci.
          • sonnja1 Re: Koszmar!!!! 31.05.04, 13:13
            Hm, zaciekawilo mnie dlaczego orgazm jest takim kluczowym elementem w
            przyzwoleniu na seks?
            • chocco1 Re: Koszmar!!!! 31.05.04, 13:58
              a no wlasnie tu chodzi o orgazm! niestety....on moze z tego co wiem spowodowac
              skurcze, albo tak jak u mnie w przypadku problemow z szyjka rozwieranie? glupio
              mi jakos pytac o to mojego lekarza...wiem ze zakaz ale dlaczego konkretnie to
              moge sie domyslac...
              • elve Re: Koszmar!!!! 31.05.04, 19:14
                może jednak spytaj, bo warto. być może nie powinnaś się kochać "tradycyjnie"
                tylko ze względu na prostaglandyny zawarte w spermie - wtedy otwiera się przed
                Tobą mnóstwo innych możliwości. a co do pytania czemu orgazm - bo dziewczyny
                piszą o tym, że są niezaspokojone i napalone, a napięcie rozładowuje tylko
                orgazm.
                tylko cały czas zastanawiam się, jak ci lekarze - jesli faktycznie chodzi o
                zakaz orgazmu - widzą problem niekontrolowanego szczytowania przez sen.
                przeciez spać nie zakazują?
              • elve Re: Koszmar!!!! 31.05.04, 19:16
                nie tyle może powodować, co powoduje - on właśnie na skórczach polega. o ile mi
                jednak wiadomo nie udowodniono, że te skórcze mają jakiś wpływ na skórcze
                porodowe macicy. ale rozumiem, że lekarze chcą dmuchać na zimne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka