Dodaj do ulubionych

Mamy bliźniaków

27.11.11, 22:03
Dużo nas na forum? Jak się czujecie? Cieszycie się? Jesteście zaskoczone? Dla mnie ciąża bliźniacza nie jest zaskoczeniem, bo u mnie w rodzinie od 6 pokoleń są bliźniaki. Sama mam siostrę bliźniaczkę
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Polecam forum "Bliźniaki i więcej" :) 27.11.11, 22:11
      forum.gazeta.pl/forum/f,574,Blizniaki_i_wiecej.html
      Hehe mój mąż marzył o bliźniakach, ale nie wyszło tongue_out
      • lady.natalia Re: Polecam forum "Bliźniaki i więcej" :) 27.11.11, 22:41
        No tak, tylko tam ciężarnych niewiele. Raczej toczą się tam dyskusję na temat narodzonych bliźniąt
        • anulla1 Re: Polecam forum "Bliźniaki i więcej" :) 28.11.11, 21:22
          U mnie bliźniaki były totalnym szokiem, w rodzinie nikt nie kojarzy bliźniaków. Przez pierwsze dwa tygodnie czekałam na Szymona Majewskiego który wyskoczy nie wiadomo kiedy z tekstem "mamy cię". Zwłaszcza że w ogóe trzecia ciąża była zaskoczeniem, to poszłam na USG do koleżanki , której oznajmiłam że przychodzę dowiedzieć się że to NIE bliźniaki smile to mnie wyprowadzila z błędu... Byłam pewna, że mnie wkręca, nie wierzyłam, założyłam nawet że przygotowana intryga i że obraz usg jest odtwarzany z nagrania badania innej kobiety z płytki cd.... Uwierzyłam po drugim usg dwa dni później, które potwierdziło zaistniały fakt. Cieszyć tak naprawdę się zaczęłam jak zobaczyłam dwa małe ruszające się pet shopy na ekranie monitora w 12tc. A odkąd poznałam płeć, a właściwie płcie smilejuż sie nie mogę doczekać. A przy okazji nie mogę sie doczekać końca ciąży, bo zdecydowanie mi nie służy na razie mam 23tc.
          • marzencia2333 Re: Polecam forum "Bliźniaki i więcej" :) 29.11.11, 11:25
            Ja tez jestem w ciay z blizniakami i na poczadku jak sie dowiedzialam, bylam w szoku bo u mnie i u meza w rodzinie nie ma blizniakow. Moja mama poronila bliznaki w 4 mc. Ja jestem juz 27 tc i juz nie moge sie doczekac az je zobacze. Jeszcze troche czasu przedemna ale boje sie wszytkiego i zamrtwiam niesamowidzie. U mnie to blizniaki dwujajowe dwie dziewczynki. Moje dzieci kuba i zuzia juz nie moga sie doczekac az beda w domu. Corcia powiedziala, ze bedzie je karmila i przewijala, a synus ze bedzie tylko karmil bo pieluchy sa blee wink.
            • anulla1 Re: Polecam forum "Bliźniaki i więcej" :) 29.11.11, 11:32
              U nas córka deklaruje że będzie ubierać i usypiać bliźniaki, a syn bedzie kierował wózkiem smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka