agadodo 04.06.04, 19:17 hej dziewczyny dzisiaj odebralam wyniki na mocz i widnieje tam cos takiego jak slad bialka. czy to cos groznego? wizyte u gina mam dopiero w poniedzialek. aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: białko w wynikach moczu 04.06.04, 21:12 "Ślad białka" to może być po prostu błędny wynik (kobietom często się to zdarza np. po... stosunku) Jeżeli z ciśnieniem wszystko w porządku i nie puchniesz to nie ma się czym martwić, najprawdopodobniej lekarz każe powtórzyć badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
agadodo Re: białko w wynikach moczu 05.06.04, 21:15 dziekuje bardzo, uspokoiłas mnie. Na szczescie nogi mi nie puchna, z cisnieniem tez ok.Chyba jestem za bardzo przewrazliwiona, ale to moja pierwsza ciaza i w dodatku blizniacza!! ) pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
olagruca Re: białko w wynikach moczu 05.06.04, 23:09 czesc, slad bialka to na pewno nic powaznego!moze duzo stalas?poza tym dopoki nie przekracza 0,5 g to nic sie nie dzieje. w ciazy nerki po prostu sa bardzo obciazone. jesli cie to pocieszy, ja mam juz ponad 3 g na dobe i ciagle rosnie...ale na razie odpukac wszytsko jest ok. zrob jeszcze raz badnie, gdyby znow byly ilosci sladowe to naprawde nie ma sie czym martwic, gdyby bylo wiecej to musisz byc pod stala opieka lekarza, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś