m-o-n-i-k-a-82 16.01.12, 00:57 pewnie nick z błędem jak zwykle wpisałam zaglądasz tu jeszcze? jak się Szymek chowa? bo z suwaczka wyczytałam, że tak ma na imię Twój skarb pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggieeee Re: magiee :) 23.01.12, 03:43 Hej, zagladam Ale prawie nic sie dzieje a tu taka niespodzianka Chowa sie dobrze, ale właśnie dzisiaj wróciliśmy ze szpitala zapalenie płuc miał. Lekkie całe szczęście. Ale horror w polskich szpitalach mnie dobilaaaa. Spanie na podłodze itd. Ech. Oby juz tam nie wrócić, Poza tym zaczynamy sie rehabilitowac. Trochesie krzywo układa itd. Jeszcze sie diagnpzujemy.nie wiemczyprzypadkiem nie przez ta tonę lekow copozarlam w ciazy. Ale bedzie dobrze a co uCiebie!? Odpowiedz Link Zgłoś
m-o-n-i-k-a-82 Re: magiee :) 26.01.12, 17:06 hej, u nas też w miarę tylko czasu mało... Zosia jakąś wysypkę ma, a Ania cały czas albo kaszel albo katar...co tydzień jesteśmy u lekarza... atu szczepić trzeba, bo termin na rotawirusa nam się kończy... jutro robię podejście do szczepienia, zobaczymy co pediatra powie poza tym pieluchowałam szeroko Anię przez 6 tygodni, bo słabiej odwodziła prawą nóżkę... a teraz sama próbuje dźwigać głowę, cały czas się śmiej i strasznie ślini, pewnie zęby w natarciu mąż coś wspomina o kolejnym dziecku - liczy na synka , a ja tylko odpowiada, że zanim znowu na kilka miesięcy położę się do łóżka muszę się nacieszyć chodzeniem, sprzątaniem i gotowaniem no i proszę, budzi się Maluszek odzywaj się czasami w wolnej chwili, bo do naszej kolejnej ciąży forum umrze Odpowiedz Link Zgłoś
maggieeee Re: magiee :) 14.02.12, 19:38 U mojego młodego niestety problemy z napięciem miesniowym. Jednak te leki mu dały troche w kosc tak myśle. A może po prostu to przypadłość dzieci obecnie, bo chyba co drugie ma to. No ale biegamy na rehabilitację. Bedzie dobrze A z innych rewelacji to jak młody miał 1,5 msca to wyladowalismyy w szpitalu na zap płuc. A poza tym czekam na wiosnę. Bo wyjście na spacer jest porównywalne z ekspedycjaaa na biegun Odpowiedz Link Zgłoś