Dodaj do ulubionych

Ciągniecie i nacisk na dolną partię brzucha.

03.09.12, 14:02
Czy w 28 tyg ciazy czułyście dziwne ciagniecie podczas oddawania moczu? albo uczucie wymykającego sie śluzu choć ja wcale śluzu nie mam. Nie wiem czy takie uczucie jest zwiazane ze skróceniem się szyjki macicy?Czuję że dziecko jest nisko,czuje nacisk na dolne partie brzucha,raz było odwrócone główką w dół ale nie wiem czy to się nie zmieniło,idę do lekarza w środe,może któraś z was tak miała?
Obserwuj wątek
    • ochra Re: Ciągniecie i nacisk na dolną partię brzucha. 03.09.12, 17:48
      Ja tak mam w 20 tygodniu, dziecko jest nisko ułożone, też myślałam że to szyjka, jest ciut skrócona ale zamknięta.
      • katharin Re: Ciągniecie i nacisk na dolną partię brzucha. 03.09.12, 19:19
        Czyli już raczej wątpliwe aby było wyżej? Bo tylko raz poczułam kopniaczka powyżej pępka na wysokości najniższych żeber,teraz znowu tylko na dole,ale to ciągnięcie jest nie przyjemnecrying
        • ochra Re: Ciągniecie i nacisk na dolną partię brzucha. 03.09.12, 19:31
          Nie wiem jak w bardziej zaawansowanej ciąży, u mnie dzieć od początku jest tak dziwnie nisko, usg mam robione tuż nad kością łonową smile
        • a_lex Re: Ciągniecie i nacisk na dolną partię brzucha. 03.09.12, 23:21
          żeby odciążyć szyjkę i nieco podnieść malucha, można leżeć z pupą do góry (biodra wyżej) albo w pozycji kolankowo-łokciowej (z pupą wypiętą w kosmos) - pomaga smile
          • kasiak37 a_lex 04.09.12, 12:36
            dostosuj prosze swoja sygnaturke do regulaminowej wielkosci 4 linijek tekstu.
            • a_lex Re: a_lex 04.09.12, 13:29
              hm, a jak to zrobić, skoro u mnie ona ma dokładnie 4 linijki? smile
    • kasiak37 katharin 04.09.12, 12:35
      usun prosze tekst pod suwaczkiem bo w chwili obecnej Twoja sygnaturka jest wieksza niz zezwala regulamin.
      • katharin Re: katharin 04.09.12, 15:57
        Czy tak może zostać??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka