Dodaj do ulubionych

wózek dla zmiowego maluszka

02.07.04, 14:06
jaki kupiliscie lub zamierzacie kupic wozek dla zimowego
maluszka?...przegladam internet i nie za wiele znalazlam...albo jest tani ale
beznadziejny, albo fajny tylko kosztuje zaraz prawie 2 tys. ...mozecie cos
polecic?na razie jestem przy tanszym deltim focus, albo przy drozszym implast
driver 3xl...a i musi byc na tyle maly bysmy go do seicento zapakowali
Obserwuj wątek
    • ewabart Re: wózek dla zmiowego maluszka 02.07.04, 14:35
      czesc,

ma ten sam problem, dzidzia przyjdzie ok 20 wrzesnia wiec cala zima przed nami,
      chyba sie zdecydowalam na driver 4xl, porownujac do innych wozkow jest ok, a
      cena tez sie wydaje przystepna ok. 1200 - 1300, moja kolezanka miala deltim
      prime za 900 zl i powiedziala ze uzywala tylko gondole bo spacerowka byla jakas
      plastikowa i kupila inny a ten sprzedala za 400 zl, wiec ja sobie tak
      pomyslalam ze lepiej dac wiecej ale miec pewnosc ze sie bedzie go uzywalo a nie
      znowu szukalo nowego, tak wiec chyba bedzie to driver 4xl, bo wole wozki z
      czterema koleczkami, jak juz wybierzesz to daj znac
      pozdrawiam,
      Ewa
      • patrischa Re: wózek dla zmiowego maluszka 05.07.04, 14:03
        no niestety mamy duzy problem, pol soboty jezdzilismy po sklepach z wozkami i
        przymierzalismy je do naszego seicento...implast driver 3xl podoba mi sie
        bardzo ale miesci sie tylko po zlozeniu polowy tylnej kanapy, ale jak jeszcze
        wlozymy dziecko z fotelikiem to nie mamy juz na nic miejsca...wiec
        odpada...niektore czterokolowe mieszcza sie po sciagnieciu wszytskich kol, a to
        niestety klopotiwe by tak za kazdym razem z nimi walczyc jak na dworze bedzie
        padal deszcze i bedzie zimno...z deltima focusa zrezygnowlaismy bo spacerowka
        jest okropna do niego...no i zostaly nam tylko dwa wozki innego typu: tanszy
        deltim qiuck i drogi chicco trio 2003, z tym ze jest to typ wozka ktory mi sie
        w ogole nie podoba...jeszcze ten chicco jest ladnie wykonany i wszystko dziala
        praktycznie tak lekko na dotyk i ma ladna kolorystyke ale ten deltim
        tragedia...ale niestety sa to jedyne wozki ktore mieszcza sie do seicento bez
        skaldania kanapy i sciagania kol, deltim 1200 a chicco po rabacie 1815...i co
        my may zrobic...
        • asochac1 Re: wózek dla zmiowego maluszka - używany 06.07.04, 11:02
          dziewczyny, jesli macie jeszcze sporo czasu to rozejrzyjcie sie za wózkami
          uzywanymi - moja dzidzia przyjdzie na swiat 2 pazdziernika wiec tez szukalismy
          porządnej gondoli. W koncu kupiłam uzywany "kombajn" Neonato
          (stelaż+gondola+spacerówka+fotelik samochodowy), nowy w sklepie 2100 PLN, ja
          dałam 700 i jestem bardzo zadowolona - przymierzaliśmy juz do starszego synka,
          który miał gondole tylko na krótko, pozyczoną, bo był "letni".
          Ania + Konrad 2,4 + niespodzianka 28 tydz.
      • patrischa Re: wózek dla zmiowego maluszka 05.07.04, 14:05
        no i waga tego chicco jest rewelacyjna gondola ze stlazem 10 kg a spacerowka 7,
        a i do jednego i dugiego w komplecie jest fotelik...
        • ewabart Re: wózek dla zmiowego maluszka 05.07.04, 14:21
          ja wlasnie czytalam posty dziewczyn na edziecko zakupy o xlandreach, takie w
          miare nowe wozki Deltimu, nawet nie takie drogie ok. 1300 gondola ze spacerowka
          wejdz sobie na to forum i poczytaj, a na stronie www.taniewozki.prv.pl masz
          wiecej danych
          ja myslalam o na poczatku o deltimie, potem implast 4xl a teraz jeszcze ten
          xlander, ale nie zrobilam tego co ty czyli nie pojezdzilam po sklepach
          samochodem aby sprawdzic ktory mi sie zmiesci
          pozdrawiam,
          ewa
    • paulajal Re: wózek dla zmiowego maluszka 05.07.04, 15:54
      Zobacz na watek e-dziecko zakupy, tam są wszelkie wózki omówione, jest też
      lista hity i kity. Ja kupiłam Chicco Trio, bo też mi się do Seicento musiał
      zmieścić, ale ponoc te wózki nie są najlepsze (patrz wątek: kity), kupując nie
      wiedziałam o tym, o czym się przekonam dopiero za 3 miesiące jak się mój
      Sebastian urodzi.
    • martulinek Re: wózek dla zmiowego maluszka 05.07.04, 16:01
      No a ja myślę zdecydować się na implast roy - zachwyciła mnie lekkość tego
      wózka, tylko 12 kg (w hurtowni blisko mnie kosztuje 790 zł, a mam jeszcze 5%
      zniżki). Co prawda jest duży i trudno powiedzieć, jak ze zmieszczeniem do
      samochodu, ale my nie mamy auta, więc dla mnie to nie ma znaczenia.
      jedyne co mnie martwi to to, że trochę skrzypi budka przy stawianiu, ale z
      drugiej strony mieszkam w mieście i dziecko będzie z hałasem musiało się
      oswoić... Aha, no i słyszałam różne opinie na temat zwrotności. A co do
      driver4xl to nie chcę wózka w kolorze wściekło czerwonym (skoro miałabym
      zapłacić 1400zł)- niestety w sklepach, w których byłam tylko takie oferują...
      • tarka77 Re: wózek dla zmiowego maluszka 05.07.04, 17:46
        My juz kupilismy wózek dla naszego maleństwa, chociaz termin mam dopiero na
        koniec października. Zdecydowalismy się na bebecara Raidera At+. Tani nie jest
        to fakt (chociaz zapłacilismy nieco mniej , bo kolorystyka z zaszłego sezonuwink)
        Mam nadzieje,że sie sprawdzi i będzie wart swojej cenysmile dla mnie wazne
        było,żeby była normalna gondola i zeby maluszkowi było wygodnie. Ale jestem w
        tym temacie debiutantką i pewnie wielu rzeczy jeszcze nie wiem. Pozdrawiam
        cieplutko wszystkie zimowe maluszki smile
    • herotilapia Re: wózek dla zmiowego maluszka 05.07.04, 17:53
      Ja kupiłam używany wózek firmy ANMAR model Focus właśnie po zimowym maluchu.
      Cięzki jest ale dośyć solidny i zabudowany. Mam nadzieję, że się sprawdzi.
      Pozdrawiam Karolina
    • mania81 Re: wózek dla zmiowego maluszka 06.07.04, 16:20
      Hej!!
      Ja dopiero w listopadzie rodzę a właśnie kupiłam wózek. Trójkołowy z gondolką,
      bardzo masywny sprowadzany z niemiec firmy quinny tam kosztuje ok 1500 ja
      zapłaciłam 450. Wózek jest używany ale wygląda jak nowy ma bardzo masywny i
      porządny stelaż wogóle nie zniszczony na moje oko to może był używany ze dwa
      razy. Jest poprostu śliczny. Dostałam do niego dużą torbę pełną prezentów dla
      dzidziusia, folię przeciwdeszczowę. Polecam rozejrzenie się za używanymi
      wózkami. Na forum gazety dużo ludzi się ogłasza i jak cię coś zainteresuje to
      przysyłają zdjęcia. Myślę że warto bo nowe wózki są bardzo drogie a dziecko i
      tak szybko z nich wyrasta, szkoda pieniędzy lepiej je wydawać na coś zdrowego i
      pożytecznegosmile)))
    • packa761 Re: wózek dla zmiowego maluszka 07.07.04, 11:02
      A co myślicie o Deltim Voyager (rodzę w grudniu!!), bardzo mi sie podoba ale
      widziałam go tylko na obrazku w necie. Może ktoś miał??I czy w ogóle nadaje sie
      na zimę??dzieki
    • magdh26 Re: wózek dla zmiowego maluszka 26.09.04, 14:41
      Podciągam wątek. No właśnie jaki wózek wybrać?
    • mmala6 Re: peg perego? 26.09.04, 15:03
      ja rodze w lutym i juz prawie jestem zdecydowana na peg perego na stelazu Velo
      albo classic. Wygladaja slicznie i slyszalam wiele pozytywnych opinii. Nowe
      kosztuja ok 2tys, ale na allegro mozna juz za ok 1200.
      Jezeli chodzi o wielkosc po zlozeniu to chyba najmniejsze, bo skladajace sie w
      parasolke, sa wozki z malymi koleczkami. Chcialam taki na poczatku, ale mi
      odradzono.
      Czy ktos moze cos wie wiecej w temacie peg perego?
      • romaslo Re: peg perego? 26.09.04, 18:16
        Ja wlasnie wczoraj kupilam spacerowke Peg Perego Atlantico + takie nosidlo
        Emaljungi, ktore ma mi zastapic gondole. Chodzilo mi glownie o lekkosc wozka,
        bo mieszkam na 3 pietrze bez windy, i boje sie zostawiac wozek na dole w klatce
        schodowej. Ten wozek wazy ok. 9 kg. Spacerowka rozklada sie na plasko i wloze
        tam to nosidlo, ktore ma usztywniane plecki. Wozek ma spora budke oraz spore
        nakrycie na nogi wiec wszystko razem wyglada dosyc solidnie i cieplo. Mam
        nadzieje ze taka opcja bez prawdziwej gondoli mi sie sprawdzi (wyprobuje to
        dopiero w listopadzie - wtedy mam termin). Za wozek zaplacilam w hurtowni w W-
        wie 1210 zl a za nosidlo 80 zl. Myslalam najpierw o uzywanym wozku, ale w koncu
        zdecydowalam sie na nowy. Mam nadzieje ze dlugo nam posluzy i nie tylko dla
        jednego dzidziusia.
        Pozdrawiam!
        Monika
        • mmala6 Re: peg perego? 26.09.04, 18:39
          a czy to nosidlo pasuje do peg perego?bo do atlantiko mozna dokupic Navetke peg
          perego, tyle ze on jest dosc droga.
          Ja tez licze ze moj peg perego, ktorego jeszcze nie mam, posluzy dlugo i bede
          zadowolonasmile
          pozdrawiam
          • olida Re: peg perego? 28.09.04, 17:50
            Ja jestem zachwycona Deltimem x4 ale czekam jeszcze na opinie, bo wózek jest
            dopiero od maja w sprzedaży. Poza tym też będę się rozglądać za użwyanym, bo
            chcę zostawiać wózek na klatce na dole, więc chyba lepiej mieć używany i lekko
            podniszczony smile
          • romaslo Re: peg perego? 28.09.04, 20:27
            Ja to nosidlo Emaljungi przymierzalam w sklepie i doskonale pasowalo. Wiem ze
            mozna tez kupic te mini-gondolke Navette, ale kosztuje ok. 650 zl,wiec ze
            wzgledow ekonomicznych zdecydowalam sie jednak na to nosidlo.
      • majerka1 Do mmala6 30.09.04, 11:29
        mam ten sam problem, termin na koniec stycznia, PP prawie postanowiony i
        dylemat co z tymi kółkami???!!! Powiedz, udało Ci sie czegoś na ten temat
        dowiedzieć?
        Pozdrawiam smile
        • olida Re: Do mmala6 MAŁE KÓŁKA 30.09.04, 21:01
          Wypowiem się, choć nie wiem czy powinnam, bo na razie czekam na pierwsze
          dziecko smilesmile W każdym razie przygotowuję się rzetelnie do zakupu wózka, poprzez
          dogłębne dyskusje z doświadczonymi "pchalczyniami wózków". Wszystkie jak jeden
          mąż twierdzą, że wózek z małymi kółkami jest fajny tylko i wyłącznie: na spacer
          alejkami parkowymi, alejkami centrów handlowych smile, i równymi chodnikami. Poza
          tymi miejscami, poruszanie się nim sprawia niejaki problem. Nie wiem, ale ja na
          pewno wejdę w duże, pompowane koła - dużo wyjeżdżamy na weekendy pod Warszawę i
          dalej, łazimy po różnych dziwnych miejscach, mało uczęszczanych więc raczej
          taki wózek sprawdzi się lepiej.
          Czy są jakieś dziewczyny, które używały małych kołek?
    • malaika7 Re: wózek dla zmiowego maluszka 26.09.04, 15:11
      My mamy Graco spacerówka+fotelik, który jest jednocześnie gondolą. Jest używany-
      po dziecku, które większość dotychczasowego życia niestety spędziło w szpitalu,
      więc nie był często używany. Główna - moim zdaniem - zaleta: jest stabilny, ale
      bardzo zwrotny. Ma też duży - w porównaniu z innymi - kosz pod spodem.
      Zapłaciliśmy 450 zł. Dostaliśmy do tego pokrowiec na zimowe dni i folię
      przeciwdeszczową.
      • aska34 Re: do malaika7- wózek dla zmiowego maluszka 28.09.04, 18:00
        jesli mozna zapytac jaki masz model Graco, tez sie zastanawiam nad Graco, ale
        rodze w grudniu i nie wiem czy Graco ma tez modele z typową gondolą
        pozdrawiam
        joanna 29tc
    • verla Re: wózek dla zmiowego maluszka 28.09.04, 22:14
      ja kupilam Teutonie Primus za 1500 zl( gondola + spacerowka )przez internet bo
      w warszawie ten sam model kosztowal 2800 w sadybie. Swietny wozek, ktory moim
      zdaniem przebija wszystkie. Umnie w rodzinie taki sam model jest uzywany na 5
      dziecku a najstarsze ma juz 10 lat. wozek nie ma najmniejszej skazy. zlecial ze
      schodow z kilkadziesiat razy no i byl przez te 10 lat maxymalnie eksplatowany.
      ja osobiscie nie polecam polskich wozkow ktore podrabiaja zachodnie rozwiazania
      z marnym efektem.

pzdr
      verla
      • olida Re: wózek dla zmiowego maluszka DO VERLI 29.09.04, 11:40
        verla napisała:

> ja kupilam Teutonie Primus za 1500 zl( gondola + spacerowka )przez internet
        bo
        > w warszawie ten sam model kosztowal 2800 w sadybie. Swietny wozek, ktory
        moim
        > zdaniem przebija wszystkie. Umnie w rodzinie taki sam model jest uzywany na 5
        > dziecku a najstarsze ma juz 10 lat. wozek nie ma najmniejszej skazy. zlecial
        ze
        >
        > schodow z kilkadziesiat razy no i byl przez te 10 lat maxymalnie
        eksplatowany.
        > ja osobiscie nie polecam polskich wozkow ktore podrabiaja zachodnie
        rozwiazania
        >
        > z marnym efektem.

słuchaj co to za firma, nie mogę jej znaleźć, masz jakiś adres internetowy???
        >
        > pzdr
        > verla
    • mili17021979 Re: wózek dla zmiowego maluszka 28.09.04, 22:50
      My z mężem zdecydowaliśmy sie na Deltim Voyager i jesteśmy super zadowoleni,
      aczkolwiek tak naprawdę okaże sie, jak maluszek wyskoczy z brzusia - za 3
      tygodnie. Wózek jest w miarę lekki, znaleźliśmy tanią firmę w Warszawie (200 zł
      tańszy niz w sklepie) piotruś pan, mają siedzibę na Bródnie na Bolesławickiej.
      Świetnie sie składa, jednym pociągnięciem. Zastanawiam się tylko czy plastikowe
      zawieszenie będzie służyć przez parę lat. No ale do każdego wózka można się o
      coś przyczepić. Tez myśleliśmy o Implaście Driver 4XL ale ze wzgledu że nie ma
      podnóżka (spacerówka) zrezygnowaliśmy, bo jakby nie było dziecku nie będzie
      zbyt wygodnie jak mu bedą dyndać nóżki. Mi zależało abym sama mogła poradzić
      sobie ze składaniem wózka, żeby był w miarę lekki, a zarazem stabilny, aby miał
      pompowane koła, i w środku miał dużo miejsca - zeby dzidzia tak zaraz z niego
      nie wyrosła. Jak narazie jestem zadowolona, ale jak już pisałam wcześniej
      wszystko okaże sie w trakcie użytkowania, na śniegu i mrozie, zobaczymy...
    • kajaaa Re: wózek dla zmiowego maluszka 28.09.04, 23:03
      My z mężem jesteśmy na etapie rozpoznania (termin dopiero na początek grudnia),
      jak do tej pory najbardziej nam odpowiada wózek włoskiej firmy Inglesina ,
      kosztuje ok.1600zł, jest lekki i łatwo się prowadzi. www.inglesina.pl
    • monia767 Re: wózek dla zmiowego maluszka 29.09.04, 11:54
      My po wielu wyprawach i poszukiwaniach zdecydowalismy sie na Deltim Focusa
      (stelaz + gondola + spacerowka +fotelik po rabacie 1200zl). Zalezalo nam, by
      wozek wazyl jak najmniej i nie zajmowal zbyt duzo miejsca. Focus ma fajny
      stelaz, ktory calkowicie sie sklada.
      Doszlismy tez do wniosku, ze poniewaz malenstwo urodzi sie jesienia, lepiej, by
      jesienne-zimowe spacery byly w typowej gondoli.
      Ogladalismy bardzo podobny wozek z Bebe Comfort, ale odstraszyla nas cena (ok.
      3tys.). Jeden mankament tego wozka to brak regulacji oparcia w gondoli.
      • mona75 Re: wózek dla zmiowego maluszka 29.09.04, 14:37
        moj maly urodzi sie w najblizszych dwoch tygodniach smile mysmy po dlugich i
        czestych poszukiwaniach zdecydowali sie na wozek firmy jedroch - bartatina plus
        (gondola + spacerowka: trzystopniowa regulacja oparcia, wersja spacerowa z
        budka może być montowana przodem lub tyłem do kierunku jazdy, regulacja
        wysokosci raczki). wozek lekko sie pcha - miekie zawieszenie na paskach,
        pompowane kola. cena juz nie pamietam 700 costam lub 800 costam.

www.jedroch.com.pl/indexpl.html
      • alcantra Re: wózek dla zmiowego maluszka 30.09.04, 10:39
        monia767 napisała:

> My po wielu wyprawach i poszukiwaniach zdecydowalismy sie na Deltim Focusa
        > (stelaz + gondola + spacerowka +fotelik po rabacie 1200zl). Jeden mankament
        tego wozka to brak regulacji oparcia w gondoli.

To chyba musieliście dostać jakąś "lewą" gondolę - w Deltimach (Focus, Premier)
        oparcie w gondoli jak najbardziej się reguluje!
    • eury1 Re: wózek dla zmiowego maluszka 29.09.04, 12:46
      Pomyślicie że mi odbiło,bo Wojtuś ma urodzić się pod koniec stycznia,a ja już
      mam wózek.Kupiliśmy po bardzo okazyjnej cenie wózek z gondolą Per
      Prego.Sugerowaliśmy się głównie wagą i wygodą dziecka.Ja niestety mieszkam na
      trzecim piętrze bez windy.Wózk waży ok 11kg.Składa się rewelacyjnie,praktycznie
      jednym pociągnięciem ręki.Wykończony jest fantastycznie.Gondolka ma
      nóżki.Pozabezpieczane są wszystkie boczki,tak że maluszek będzie miał wszędzie
      miekko.Spacerówka ma już w komplecie folię przeciwdeszczową.Wozek "dojedzie"do
      nas w przyszłym tygodniu,tak że dopiszę ewentualne wady które znajdziemy.
      • olida Re: wózek dla zmiowego maluszka - Per Perdo, eury 29.09.04, 14:32
        A co to znaczy że po bardzo okazyjej cenie?
        pozdrawiam
      • majerka1 Re: wózek dla zmiowego maluszka 30.09.04, 11:24
        Witaj eury1!
        Tak jak Ty mam termin na koniec stycznia i tez jestem juz prawie zdecydowana na
        peg perego. Powiedz mi na który sie zdecydowałaś. P3 jest podobno najlepszy,
        ale cały czxas martwią mnie te małe kółeczka, nigdzie nie mogę znaleźć
        informacji jak sprawdzają się w praktyce, zwłaszcza w naszym przypadku gdy
        trzeba będzie jeździć chwile po śniegu i chlapie.

Pozdrawiam smile
    • aguszak Re: wózek dla zmiowego maluszka 29.09.04, 14:37
      Oto moje typy:

www.tutek.pl/wozki.php?kod=slukas2&jez=pl - model sebek lukas 2
      lub
      www.adbor.pl/ - model ring II

Wózki polskie i niedrogie (ok. 600 PLN), dwufunkcujne z dużym koszem. Jak na
      razie przewaga tego pierwszego polega na bawełnianym wypełnieniu-wyściółce
      wózka.
      Pozdrowionka smile))
    • eury1 Re: wózek dla zmiowego maluszka 29.09.04, 14:51
      Zamiast 2100 zapłaciliśmy 900zł.Odkupiliśmy nowy wózek od znajomych którzy
      dostali w prezencie trójkołowiec Quinni.
    • verla Re: wózek dla zmiowego maluszka - DO OLIDY 30.09.04, 09:30
      czesc, wozek jest na stronie www.teutonia.pl i nazywa sie Primus. W sprzedazy
      najczesciej spotykalam teutonie Mistral, ktory jest spacerowka i mozna do niego
      dokupic gondole przenosna. Dobre rozwiazanie ale tylko wtedy jesli rodzisz na
      przyklad w lutym i tak naprawde bardziej Ci sie przyda spacerowka z opcja
      gondoli. Dla niemowlaka zimowego ( a moja corcia pojawi sie
      pazdziernik/listopad)bardzo dobry jest jednak primus. ( w cenie ze spacerowka).
      Ja , tak jak pisalam, widzialam ten wozek u mnie w domu " rodzinnym" ale teraz
      skonsultowalam go jeszcze z producentem przez telefon ( model, pora roku itd )i
      zamowilam go przez internet na www.bobomarket.pl. Wozek, ktory wybralam jest z
      zeszlorocznej kolekcji ( nowe kolory = nowa cena ) i sprowadzili mi go
      specjalnie z Niemiec. Do tego domowilam akcesoria ( oslony, torbe ). Wozek ma
      ew. jeden minus ze w spacerowce nie ma przekladanej raczki, tylko jest
      przestawne siedzisko.Wynika to z tego ze konstrukcja z przekladana raczka jest
      zawsze mniej stabilna bo wozek musi byc wywazony odpowiednio ( dluzszy temat ).
      Wozek ma cicho skladana budke, latwo sie sklada, jest wygodny ddla dziecka ( bo
      stosunkowo szeroki), spacerowka rozklada sie do zera wiec super do spania, ma
      osloniete boki od wiatru w spacerowce ( !), swiatla zebys byla widoczna po
      zmierzchu, materialy z filtrem UV, oczywiscie wszystko mozna prac.Minusy: wybor
      kolorow niewielki ( ale jasne w srodku ! ), stosunkowo ciezki jesli masz go
      nosic po schodach ( wozek stabilny zawsze bedzie ciezki) i nie wiem jak z
      wckladaniem go do samochodu bo ja akurat mam bardzo duzy bagaznik i nie mam
      problemu z tym. Ale sie rozpisalam...

pozdrawiam !!!!!

verla
      • olida Re: wózek dla zmiowego maluszka - DO OLIDY 30.09.04, 10:23
        Dzięki verla, ja właśnie będę miała "dostawę" maluszka w lutym i cały czas się
        zastanwiam, czy kupować normalną gondolę czy takę przenośną. Sama nie wiem.
        Zaraz sobie wejdę na stronę i popratrzę.
        Jak będziesz miała jakieś uwagi już w czasie użytkowania ( i będziesz miała
        czas smile) to pisz!
    • verla Re: wózek dla zmiowego maluszka - do olidy !! 30.09.04, 09:36
      Nie kupilam go w www.bobobarket.pl tylko w www.bobasmarket.pl w jeleniej gorze.

pozdrawiam

verla
    • magdalenax Re: wózek dla zmiowego maluszka 30.09.04, 11:42
      jesli chcesz kupic implasta zajrzyj na allegro tam maja teraz promocje i mozna
      kupic niedrogo wozek razem z dedykowanym fotelikiem. Ci ludzie maja sklep w
      Warszawie ale tez wysylaja. Ja bym juz dawno go kupila gdyby nie to ze boje sie
      ze gondolka jest troche mala jak dla zimowego malca. Zrobie jeszcze jedna probe
      w sklepie i wloze do wozka taki spiworek zimowy do wozka i zobacze jak to
      bedzie wygladac. Niestety te implasty to modele z kwietnia tego roku i nikt ich
      jeszcze zima nie testowal. Tez czuje sie zagubiona. ja tez sie zastanawialam
      nad focusem ale implast - no coz jest ladniejszy chociaz drozszy.

Pozdrawiam,
      Magda 35 tc
    • verla Re: wózek dla zmiowego maluszka - DO OLIDY 30.09.04, 11:49
      Tuetonia primus wychodzi w sumie tak samo cenowo jakbys kupila Mistrala ( czyli
      de facto spacerowke )z dodatkowa gondola przenosna. Ale mowa o primusie z
      zeszlorocznej kolekcji. Na kabatach jest sklep z art. dla dzieci gdzie stoi
      jeden Mistral z przenowsna gondola za 1400 zl ( okolo). Zreszta akurat na
      Mistrala jest pelno promocji w internecie ( za 1299 zl)z dostawa do domu.A
      Primusa znalazlam w tak korzystnej cenie tylko w jeleniej gorze. Jesli masz
      mozliwosc to mozesz sobie poogladac na zagranicznych stronach www ( chocby
      www.teutonia.com)bo ta firma jest chyba najpopularniejsza firma w niemczech,
      belgii i finlandii.

pozdrawiam

verla

( narazie jezdze nim po domu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka