Dodaj do ulubionych

Bóle jak na @, ale @ niet

07.07.04, 09:08
Kobitki,
Czy któraś z was miała bóle taki jak na małpę w okolicach dnia w którym miała
przyjśc małpa, a potem była w ciąży??

Mnie cały czas tak boli brzuch, a @ jak nie ma tak nie ma.
Czy to moga być jakieś bóle przy zagnieżdżaniu się???

test robiłam 3 dni przed terminem @ ale był negatywny (wiem, że testy mogą
się mylić, gdy za wczesnie sie je robi)

mamka
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 09:14
      Ja to nawet z testami sie nie spieszylam, bo po co skoro zaraz dostanę @, tak
      mnie ewidentnie bolało, ale po kilku dniach robiłam i były dwie kreseczkismile
      Może powtórz teścik, jeśli termin miesiączki minął...
    • ewelsia Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 09:21
      hej. ja miałam dokładnie bole, takie jak przed miesiączką, nawet byłam zła, bo
      byłam przekonana,że się nie udało, aż się zdziwiłam, gdy test pokazal całą
      prawdę........
    • siewonka1 Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 09:30
      Ja tak taż miałam nosiłam ze sobą cały czas tampony i ciągle myślałam że za
      chwilę się zacznie a tu nic. Tyle że ja nie planowałam tego dzidziusia ale jest
      i dobrze.
    • dziobas79 Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 09:45
      Dokladnie tak samo.
      Co prawda brzuszek nie bolal mnie tak strasznie jak zwykle przy @. Pobolewal
      tylko. Przez dwa tygodnie tak mnie poolewal. Chodzilam wkurzona z podpaska w
      majtkach, a tu nic. Bylam 5 miesiecy po slubie i staralismy sie bardzo o
      dzidziusia. Poniewaz nic nam z tego nie wychodzilo odpuscilismy sobie usilne
      starania. W tym dtugim tygodniu zakupilam test. Pamietam jak maz powiedzial, ze
      szkoda czasu na kolejke w aptece :o)
      Rano okazalosie ze jestesmy w ciazy. Co za radosc mnie ogarnela. Maz nadal nie
      dowierzal :o). Odczekalam jeszcze tydzien i poszlam na usg. Co to bylo za
      szczescie kiedy na monitorku pokazala sie 7 tygodniowa fasolka. Dzisiaj fasolka
      ma 38 tygodni !!
    • amefa Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 11:30
      Takie bóle towarzyszyły i mnie tyle , że leczyłam się 4 lata i jak poszłam do
      lekarza z infekcją jaka mnie dopadłasad to jeszcze jemu wpierałam że to napewno
      nie jest ciąża bo ja sie leczę w prywtnej klinice i nic ale on odpowiedział że
      nie da mi żadnego środka doustnego jak nie przyniosę wyniku HCG. Zrobiłam
      badanie i dowiedziałam się jestem w ciąży radość była nie do opisania.
      Pozdrawiam
    • urszulka10 Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 11:51
      Cześć! Boli tak samo. Tylko u mnie test wykazał 2 paski już jakieś 6 dni przed
      @, a potem drugi raz w dniu spodziewanej. No i jest 16 tydzień. POzdrawiam.
    • marylkaa Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 18:00
      dokładnie tak samo miałam smile
      • afrodyt Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 18:03
        ja to bardziej pamietam bol piersi...nie do opisania bylam pewna ze dostane, bo
        tak mocno bolalo...a tu prezent na mikolajasmile)
        • bb1 Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 19:02
          No i mnie tak z lewej strony pobolewa, ale czekam cierpliwie - albo na @ , albo
          na dzidziusia - jest to 28 dzien cyklu, czyli juz niedługo się okaże ....
    • habo6 Re: Bóle jak na @, ale @ niet 07.07.04, 21:47
      Ja tez miałam takie bóle, jak przed miesiączką i okropnie wrażliwe piersi.
      Byłam przekonana, że ja najlepiej siebie znam i że na pewno ten okres dostanę.
      No i od 22 listopada do tej pory nie dostałam smilesmilesmile I nie żałuję!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka