assik1 18.07.04, 12:45 Pytam,bo jestem tydziń po cesarce, a nadal wyglądam jakbym była w 6-7 miesiącu ciąży. Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzalka Re: Po jaki czasie znika brzuszek po cc? 18.07.04, 15:11 Hej, ja jestem już 4 tygodnie po cesarce i brzusio tez jest wciaż widoczny, ale z tygodnia na tydzień widzę jak robi się coraz mniejszy. Sama jestem ciekawa kiedy można zacząć ćwiczyć, żeby może przyśpieszyć chowanie się brzucha? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maaaarta Re: Po jaki czasie znika brzuszek po cc? 24.07.04, 15:49 Też jestem ciekawa. Jestem 3 tygodnie po cc i "on" nadal jest i to całkiem jest coraz mniejszy, tylko jak długo będzie się chował? Odpowiedz Link Zgłoś
maaaarta Re: Po jaki czasie znika brzuszek po cc? 24.07.04, 15:51 Uciekło mi kilka słów: ...jest całkiem duży, ale żeczywiście z tygodnia na tydzień jest coraz mniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
muminek74 Re: Po jaki czasie znika brzuszek po cc? 24.07.04, 21:35 Sama mam wskazanie na cesarskie cięcie i w zwiazku z tym szykuję się na ćwiczenia po porodowe z maluchem w Gabinecie Terapii Naturalnej gdzie przez cała ciąze chodziłam na ćwiczenia dla kobiet w ciązy-i mam nadzieję m,że szybko pozbędę się brzucha-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek100 Re: Po jaki czasie znika brzuszek po cc? 24.07.04, 22:28 Jestem 3 miesiące po cc i nadal mam brzuch jak w 3-4 miesiącu. Od niedawna ćwiczę, ale nadal nie widzę wcięcia w pasie, które dość spore miałam przed ciążą. Mam jednak nadzieję, że kiedyś znów się pojawi. Obecnie w pasie mam 15 cm więcej niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ewetka Wcięcie w pasie 24.07.04, 23:15 Jestem po porodzie naturalnym osiem miesięcy. Bardzo schudłam (ważę mniej niż przed ciążą), brzucha nie mam bo intesywnie ćwiczę, ale wcięcia w pasie też nie mam takiego jak przed ciążą. I o ile w biodrach nigdy nie byłam taka szczupła jak teraz (88 a normalnie 94-96), to w pasie mam 70 i nic nie maleje. Rozmawiałam z koleżankami, które odzyskały figurę po ciąży, ale one równiez mimo upływu lat mówią o tym, że talia już nie wraca do takiego stanu jak przed ciążą. Pozdrawiamy Ewa i Maciuś (19.11.2003) Ostatnie fotki Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Wcięcie w pasie 26.07.04, 12:49 Ja jestem 6 miesiecy po cesarce. Jak wychodzilam ze szpitala to w zasadzie nie mialam juz brzucha. W swoje ciuchy sprzed ciazy weszlam po miesiacu, jak rana sie dobrze zagoila. Brzuch praktycznie nie mama ale z tym wcieciem to rzeczywiscie cos jest. Nigdy nie odzyskuje sie takiej sylwetki jak przed, ale nie znaczy to ze nie mozna mniej wazyc. Pozdawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś