emid25 20.08.04, 11:14 jestem w 16 tc,od jakiegos czasu zauwazylam ze oddaje b.ciemny stolec,nie jest czarny ale prawie!co to moze byc? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adomi Re: ciemny stolec! 20.08.04, 11:16 A nie łykasz czasem preparatów z żelazem??? Bo jak tak to z pewnością od tego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olejek1 Re: ciemny stolec! 20.08.04, 11:17 przy braniu zelaza taki jest kolor. poza tym w ciazy duzo rzeczy jest inaczej. jesli poza tym sie dobrze czujesz to chyba wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
emid25 Re: ciemny stolec! 20.08.04, 11:22 lykalam caly czs Feminatal,moze to od tego tam przeciez jest zelazo,a od wczoraj biore jeszcze zelazo dodatkowo,ale ten stolec to juz wczesniej taki mial kolor! dzieki za pomoc! czuje sie dobrze wiec mam nadzieje ze jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
higa Re: ciemny stolec! 20.08.04, 11:26 potwierdzam: to od żelaza. też tak mam. to nic niepokojacego. Odpowiedz Link Zgłoś
kozka76 Re: ciemny stolec! 20.08.04, 11:33 Ja co prawda żelaza nie biorę, ale Prenatal (tam też jest żelazo) i właściwie od początku ciąży mam taki ciemny stolec. Nie mam pojęcia od czego to, ale nie przejmuj się tym, skoro nic innego Ci nie dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
na_tasza Re: ciemny stolec! 20.08.04, 11:59 w szpitalu na sali: rano przychodzi pielęgniarka i pyta "był stolec?" pacjent "no, kręcił się tu jakiś, ale nie wiem, czy on stolec..." Odpowiedz Link Zgłoś
kolmi Re: ciemny stolec! 20.08.04, 21:13 nie przejmuj się, to na bank od zelaza.... Jak odstawisz witaminki lub preparaty dodatkowe z zelazem to ci przejdzie... Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: ciemny stolec! 23.08.04, 15:35 A może bierzesz MATERNĘ? Ja mam to samo właśnie po tych witaminkach. Tam jest właśnie żelazo.Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś