rhynox 28.08.04, 19:33 czy macie jakieś spososoby na tę dolegliwość? bardzo mi dokucza ten ból. jestem w 9 m-cu. jakies babcine sposoby? a może całkiem nowoczesne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska34 Re: bolesny ucisk na wątrobę 29.08.04, 21:38 mam chyba to samo, ale u mnie to dopiero 6 miesiac, gdyby ktos mial dobry sposob na zwalczenie tego bólu bede wdzieczna joanna 24tc Odpowiedz Link Zgłoś
anixta Re: bolesny ucisk na wątrobę 30.08.04, 10:43 Mam chyba to samo ,piekący i klujący bol pod prawą piersią / tak wysoko, szczegolnie jak mnie tam wybrzuszy / Niestety lekarz nic na to mi nie polecil , powiedzial ze jest duzy ucisk i to dlatego ... Chyba musimy wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
bezstress Re: bolesny ucisk na wątrobę 30.08.04, 12:27 Dziewczyny, przepraszam,że tak się wtrącam, ale właśnie przeczytałam wątek na temat Cholestazy.Ja osobiście jestem dopiero w 26tc , ale też czasem czuję ucisk na wątrobę .Nie wiem czy może mieć to jakiś związek z tą chorobą, ale będę napewno uważnie obserwować czy nie pojawiają się u mnie dodatkowo swędzenie dłoni i stóp. Jeśli nie czytałyście jeszcze tego wątku to bardzo polecam, bo mi dał dużo do myślenia, szczególnie brak wiedzy ze strony lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ingass Re: bolesny ucisk na wątrobę 31.08.04, 16:01 Hej dziewczyny! Ja moge w 100% dopisac sie do tego watku. Moje malenstwo tez ulozylo sie na watrobie i piecze mnie pod prawa piersia... Bolu czasem nie moge wytrzymac - moze nie bolacy, ale strasznie meczacy Pocieszam sie tylko tym, ze na szczescie juz blisko konca (37 tydzien), ale jesli ktoras ma jakis sposob na pozbycie sie bolu bede wdzieczna... p.s. Czy wam tez spuchly nogi? Moja polozna uwaza, ze to przez ucisk na watrobe. Odpowiedz Link Zgłoś