sylwia.pi 01.09.04, 14:00 napiszcie, proszę czy latałyście samolotem pod koniec 5 miesiąca ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: latanie samolotem 01.09.04, 15:25 latałam 3 razy w ciązy i zawsze się znakomicie czułam. Bardzo lubię latać z brzuchem czy bez mój syn nigdy nie miał kłopotów w czasie lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaka3 Re: latanie samolotem 01.09.04, 15:37 ja bylam na przelomie 5/6 miesiąca w Tunezji i bylo super. Moja kuzynka natomiast w 8 miesiącu poleciala do Londynu... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.pi Re: latanie samolotem 01.09.04, 16:25 ja mam lecieć pod koniec września do Turcji, wtedy będzie koniec 5 miesiąca, i trochę boję się zmiany ciśnienia w samolocie, ale już mi trochę ulżyło,dzięki i pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
gota Re: latanie samolotem 01.09.04, 16:51 ja lece w listopadzie na 2 tygodnie do Polski. bede wtedy w 20. tygodniu ciazy. podroz niedluga ale z przesiadka (bagaze przesiadaja sie "same").lece sama z 14 miesiecznym synkiem (w listopadzie bedzie mial 16 msc) i jestem troche przerazona. mam nadzieje, ze bede mogla miec ze soba wozek (zwlaszcza w trakcie tej nieszczesnej przesiadki). aaaaaaaa pozdrawiam- gota Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.pi Re: latanie samolotem 01.09.04, 21:40 dasz radę, moja szwagierka lata Londyn- Warszawa - Londyn z dwójką małych dzieci + mnóstwo bagaży, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anekb Re: latanie samolotem 01.09.04, 22:25 jesli tylk oniem asz problemow w ciazy nie powinnas martwic sie lotem.. lecialam z Polski do Algierii na poczatku 7 miesiaca i nic nadzwyczajego sienie dzialo... powodzenia anek Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.pi Re: latanie samolotem 02.09.04, 08:01 czuję się bardzo dobrze, wyniki badań mam ok, trochę żelazo mi spada,ale biorę tabletki i jest już nawet poprawa, więc nie ma co się przejmować, bo jeszcze ten stres mi zaszkodzi, dzięki i pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś